Euro 37,13 %0,44
Dolar 34,23 %-0,12
Sterlin 44,51 %0,52
Altın 3.009 %0,56

6 Milyon Kişiye Erken Emeklilik Yolu Açıldı! EYT Yasası Meclisten Geçmek Üzere..

Milyonların merakla beklediği erken emeklilik için düğmeye basıldı. Peki EYT hakkında neler biliyoruz? Son dakika erken emekli olmak isteyenlerin yakından takip ettiği gelişmelere değineceğiz. Meclis'ten geçmesi beklenen EYT yasası hazır mı? Erken emekli olacaklar için bazı tavsiyeler ve yöntemler...

erken_emeklilik_icin_farkli_yollar_ortaya_cikti_h61328_a0c33.
Google News

Milyonlarca vatandaş erken emeklilik için uygun anı bekliyor. Emeklilikte yaşa takılanlar ne zaman emekli olabilecek? Pek çok kişi erkenden maaş alabilmek için çeşitli yöntemler araştırmakta. Ancak yaşa takılmaları sonrasında hükümet kanadından gelen açıklamaları takip ediyorlar. Bu konuda bir düzenleme yapılacak mı merak edilmekte. Dolayısıyla Meclis'ten geçmesi beklenen EYT yasası ile ilgili çeşitli gelişmeler ortaya çıkabilir.

EYT Yasası Çıkacak mı?

Hali hazırda EYT için çeşitli hazırlıkların yapıldığı belirtiliyor ve bu gelişme karşısında bazı formüller masaya yatırıldı. Peki EYT hakkında neler biliyoruz? Yakından takip edilen yasa hazırlığıyla birlikte kesintili maaş dönemi gündeme gelebilir. Bu konuda hazinenin bütçesi ve çok daha fazlası dikkate alınacak.

Hükümetten Açıklama Bekleniyor

EYT ve erken emeklilikle ilgili hükümet kanadından açıklama beklenmekte. Dolayısıyla EYT yasası hazır olduğunda bir şekilde duyurulacak. Üstelik 2022 yılında vatandaşların EYT değil de çeşitli prim borçlanmaları ile de erkenden emekli olabileceği belirtiliyor. Sizler de borçlanmalar veya malulen emeklilik üzerinden erken emekliliğin tadını çıkarabilirsiniz.

<