4A, 4B, 4C Emeklilerine TBMM Kararıyla 11.500 TL Ek Ödeme Geliyor!

4A, 4B, 4C Emeklilerine TBMM Kararıyla 11.500 TL Ek Ödeme Geliyor!

TBMM'nin aldığı karar doğrultusunda, 4A, 4B, 4C emeklileri için müjdeli haber geldi! Emeklilere yapılacak olan 11.500 TL'lik ek ödeme için tarihler belli oldu. İşte detaylar...

TBMM tarafından alınan kararla birlikte, 4A, 4B, 4C kapsamındaki emeklilere 11.500 TL ek ödeme müjdesi geldi. Son dakika açıklamasına göre, emeklilere yapılacak olan bu ek ödeme, Şubat ayının ilk haftasında hesaplara yatırılacak.

Milyonlarca emekli, yeni ek ödeme kararını sabırsızlıkla bekliyor. Emekli maaşlarına Ocak ayında yapılan zamların ardından, şimdi de ek ödeme süreci başlıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre, 4A (SSK), 4B (Bağ-Kur), 4C (Emekli Sandığı) emeklileri, Şubat ayının ilk haftasında ek ödemelerini alacaklar.

Emeklilere yapılacak olan bu ek ödemenin miktarı 11.500 TL olarak belirlendi. TBMM tarafından onaylanan kararla birlikte, emeklilere yönelik yapılan bu ek ödeme, maaş farkı olarak da adlandırılmaktadır. Emekliler, bu ödemeyi alabilmek için bekleyişlerini sürdürüyor.

Ek Ödeme Tarihleri

 Emeklilere yapılacak olan ek ödeme, Şubat ayının ilk haftasında başlayacak. Emekli maaşlarının yatırıldığı tarihler, emeklilerin tahsis numaralarına göre belirlenecek. İlave zam miktarı, TBMM tarafından yapılan görüşmeler sonucunda belirlendi ve emeklilere müjdeli haber verildi.

Ayrıca, emekli promosyon ödemelerinde de artış yaşandı. İNG Türkiye ve Türkiye Finans, Şubat ayı için emeklilere 15.000 TL'lik promosyon desteği sağlayacak. Diğer özel bankaların güncellenmiş promosyon miktarlarını öğrenmek için bankaların resmi internet siteleri ziyaret edilebilir.

Emeklilere sağlanan bu ek ödeme ve promosyonlar, emeklilerin maddi durumlarına katkı sağlayarak, hayat standartlarını iyileştirmeye yönelik önemli adımlar olarak değerlendiriliyor. Emekliler, beklenen bu müjdeli haberi olumlu bir şekilde karşılayarak, Şubat ayının ilk haftasını sabırsızlıkla bekliyor.