4 Aralık Altın Fiyatları Kaç TL Oldu? ONS 1800 Dolara Çıktı mı?

4 Aralık Altın Fiyatları Kaç TL Oldu? ONS 1800 Dolara Çıktı mı?

4 Aralık'ta altın fiyatlarının son durumuna dair bizi neler bekliyor? Çeyrek altın ve ONS altının fiyat grafiği merak edildi. Eğer altın yükselmeye devam ederse önümüzdeki haftalarda yeni rekorlar gelir mi? Piyasalar açıldığında altını bekleyecek olası ekonomik gelişmeler de takip edilecek.

Altın yatırımcısının yüzü gülmeye devam ediyor. Zira altın fiyatlarında olumlu bir gelişme meydana geldi. Altın artmaya devam ederken bir yandan gözler ONS'taki değerdeydi. Alış satış fiyatlarına bakılacak olursak ONS altın 1800 dolara göz kırpıyor. Ancak 1780 seviyelerinin üstüne çıkması durumunda ciddi bir artıştan söz edebiliriz. Bir süredir bu seviyelerde dolaştığı için altın fiyatlarının gram ve çeyrek altın olarak artışı için henüz erken. Yine de son haftalarda önemli değişimlerin olduğunu görüyoruz.

Çeyrek 1300 TL Oldu mu?

Çeyrek altının 1300 TL'ye çok yaklaştığı ifade ediliyor. 1270 TL civarlarında olan çeyrek altın, biraz daha yükselirse önemli bir barajı aşmış olacak. Demir, gümüş ve döviz kurundaki yükselişin yanı sıra gram, yarım, reşat ve çeyrek altın piyasası da takip ediliyor. Piyasaların kapalı olmasından ötürü en güncel sonuçları görebilmekteyiz.

ONS Kritik Seviyede

ONS altının kritik noktada olduğu belirtiliyor. Eğer 1800 dolar seviyesini kırar ise diğer altın çeşitlerinde de yeni rekorlar beklenebilir. Zaman zaman fiyat grafiğinde sıçrayışlar yaşasa da 1800 dolar için önemli bir hamle gerçekleşmedi. Altın, Pazartesi günü piyasalar açıldığında nasıl bir fiyat tablosu ile karşılaşacak göreceğiz.