Euro 37,15 %0,05
Dolar 34,28 %0,18
Sterlin 44,49 %0,00
Altın 3.014 %0,09

3600 Ek Göstergede Son Durum Nedir? EYT Yasası Çıkacak mı?

3600 ek göstergede son durum merak edilmeye başlandı. Üstelik EYT için de yeni formüllerin devreye girdiği belirtiliyor. Milyonlarca vatandaşın yakından takip ettiği gelişmelerdeki son durumu sizlerle paylaşacağız. Bakanlıktan yeni bir açıklama geldi mi? İşte emeklilik ve ikramiye ödemelerindeki yeni düzenlemeler...

Para Logo
Google News

3600 ek göstergeye ilişkin merak edilenler yanıt buluyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği düzenlemeye dair bakanlıktan açıklama geldi mi? Çalışma Bakanı Vedat Bilgin neler söyledi? Bazı meslek gruplarını ilgilendiren bu durumun yanı sıra düzenleme ile ilgili bilinmeyenler de yanıt bulacak. İkramiye ve emekli maaşları Temmuz ayındaki zamlardan daha çok etkilenebilir.

Düzenleme Ne Zaman Bitecek?

Geçtiğimiz ay gelen açıklamada düzenlemede son noktaya gelindiği vurgulanıyordu. Dolayısıyla Mayıs ayından sonraki süreçte 3600 ek gösterge ile ilgili daha somut adımların atılması beklenmekteydi. Şimdi ise bakanlıktan yeni açıklama gelmesi muhtemel gözüküyor.

EYT'liler Yasa Çıkacak mı?

Öte yandan EYT'liler için de bir düzenleme yapılabileceği öngörüsü ortaya çıktı. Çünkü bakıldığında emeklilikte yaşa takılanların yasa ile erken emekliliklerinin sağlanması ve çeşitli formüllerle bunun desteklenmesi bekleniyor. Bakanlığın bu konuda bazı formülleri öne sürmesi beklenmekte.

<