Euro 37,16 %0,05
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,48 %-0,05
Altın 3.013 %0,08

3600 Ek Göstergede İçin Maaşlar ve İkramiyeler Açıklandı! Sıra EYT Detayına Geldi!

3600 ek göstergede son durumun ne olduğu soruldu. Milyonlarca kişinin yakından takip ettiği ve belirli meslek gruplarını kapsayan ek göstergeye ilişkin bakanlıktan gelen bilgileri açıklıyoruz. Düzenleme ne zaman tamamlanacak? Memur emekli maaşı ve ikramiyelerinde artış olacak.

Para Logo
Google News

3600 ek gösterge ile ilgili çeşitli detaylar sürüyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği düzenlemeye ilişkin bakanlıktan da açıklama gelmişti. Öyle ki 3600 ek göstergenin yanı sıra EYT yasası ve asgari ücret zammı gibi konular da bulunmakta. Milyonlarca memurun ek göstergesinin tamamlanması önemli bir konu haline geldi. Yıllardır bu haberi heyecanla bekleyenlerin sayısı oldukça fazla.

Düzenleme Yapılıyor

3600 ek gösterge ile 100 milyar liralık bir maliyetin oluşacağı tahmin edilmekte. Konuyla ilgili düzenleme tamamlandıktan sonraki süreç oldukça önemli. Sonrasında ise ek göstergeye dair bilinmeyenler de açıklığa kavuşacak. Milyonlarca kişi için hayati öneme sahip olduğu belirtiliyor. Çeşitli meslek grupları bu fırsattan yararlanacak.

Emekli Maaşına Zam Yolda!

Öte yandan Temmuz ayında emekli maaşına zam yapılacak. Haziran ayı enflasyon oranına göre hareket edilecek. TÜİK'ten gelecek enflasyon sonuçlarının maaş zammında etkili olacağı belirtildi. EYT yasası ve asgari ücret zammına da değinilecek mi bunu en kısa sürede öğreneceğiz.

<