2500 TL'ye Varan Doğalgaz Desteği Verilecek! Bakan Yanık Doğalgaz Yardımı Ödemeleriyle İlgili Konuştu

2500 TL'ye Varan Doğalgaz Desteği Verilecek! Bakan Yanık Doğalgaz Yardımı Ödemeleriyle İlgili Konuştu

Doğalgaz yardımında son dakika detayları ve dahası hakkında sizlere bilgi iletiyoruz. Doğalgaz desteği almak istiyorsanız 2500 TL'lik yardım hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bakan Derya Yanık da konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Bakan Derya Yanık'tan gelen açıklamalar doğrultusunda 2500 TL'ye varan doğalgaz desteği hakkında bilgi verildi. Kimlerin bu destekten yararlanabileceği soruluyordu. Öte yandan bilinmeyenler de paylaşıldı. Güncel detaylarla birlikte, 900 - 2500 TL arasında değişen yardım almak isteyenler şimdiden başvurulara başladı.

Bakan Yanık Açıklama Yaptı

Doğalgaz desteğine ilişkin açıklama yapan ve güvence veren Bakan Yanık, “İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde kış dönemine ilişkin başvurular sürüyor. Önceki dönemimiz içerisinde yer almayan kiracılarımızı da destek kapsamına aldık. Bu doğrultuda başvuru şartları uygun olan ev sahibi veya kiracı olarak ikamet eden, mesken niteliğinde hanelerde yaşayan vatandaşlarımız destekten yararlanabilecek.” dedi.

Kasım Ayında Ödemeler Yapıldı

İlk ödemelerin Kasım ayından yapılmaya başlandığı biliniyor. Dolayısıyla Nisan ayına kadar sürmesi beklenen desteklerle ilgili güncel bilgiler paylaşılacak.