230 Sözleşmeli Personel ve Memur Alımı Başladı!

230 Sözleşmeli Personel ve Memur Alımı Başladı!

Kamuda çalışacak personel ve memur alımına ilişkin detaylar paylaşıldı. Sözleşmeli olması da ayrı bir detay olarak vurgulandı. Peki ya güncel gelişmelere dair neler biliyoruz? 230 sözleşmeli personel ve memur için hangi şartların karşılanması gerekiyor? Öte yandan kadro dağılımına dair bilgi de vereceğiz.

Kamuda çalışacak olan 230 sözleşmeli personel memur alımına dair neler biliyoruz? Güncel gelişmeleri ve dahasını sizlerle paylaşacağız. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar haberimizde olacak. Öte yandan merak edilen sorular da yanıt buluyor. Peki ya başvuru tarihleri ile kadro dağılımına dair neler biliyoruz? Nasıl başvuru gerçekleştireceğinizi de anlatacağız.

Kamu Personel Alımında Kadro Dağılımı

-16 Öğretmen

-37 psikolog

-1 Mühendis (inşaat)

-19 Sosyal Çalışmacı

-2 Veteriner

-1 Mühendis (gıda) ve 4 Fizyoterapist olmak üzere 80 sözleşmeli personel ile 150 idare memuru öğrencisi alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Tarihi Ne Zaman?

30 Eylül 2022 tarihinde başlayan başvuruların ne zaman sona ereceği merak edildi. Bunun için yaklaşık 2 haftalık süre tanınmış durumda. 14 Ekim 2022 tarihinde saat 17.30'da başvuruların sona ereceğini belirtelim. Güncel detaylar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor.