2023 Teşvik ve Sürprizler İptal mi Olacak? Bakan Nebati Üzücü Haberi Duyurdu!

2023 Teşvik ve Sürprizler İptal mi Olacak? Bakan Nebati Üzücü Haberi Duyurdu!

2023 Teşvik ve Sürprizler İptal mi Olacak? Bakan Nebati Üzücü Haberi Duyurdu!

Son Dakika: Maliye ve Hazine Bakanı Nureddin Nebati, 1 Milyon İstihdam Projesi Kamuoyunu Bilgilendirme Programı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşvik ve sürprizleri açıklayacağını söyledi. Bakan Nebati, "Ülkemizi son 20 yılda her alanda geliştirdik ve cazibe merkezi haline getirdik."

Maliye ve Hazine Bakanı Nureddin Nebati, 1 Milyon İstihdam Projesi Kamuyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, "Ülkemizi son 20 yılda her alanda geliştirdik ve cazibe merkezi haline getirdik" dedi. Başkanımız teşviklerimizi ve sürprizlerimizi sizlerle paylaşacak” dedi.

Bakan Nebati'nin açıklamaları şöyle!

20 yıldır hayata geçirdiğimiz tüm projelerin merkezinde insan var. Milletimize hizmet etti. Ülkemizde yatırım, istihdam, üretim ve ihracatı artırarak sürdürülebilirliği sağlamayı hedefliyoruz. Türkiye, kendisini dünyadan olumlu bir şekilde farklılaştırmayı açıkça başarmıştır. Kapsamlı teşvik ve destek programlarıyla girişimciliği ve yatırımı teşvik ederek nitelikli istihdama öncelik veriyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımız için önemli fırsatlar sunan Halkbank, genç girişimcileri desteklemeye devam ediyor. Faizsiz kredi limiti 100.000 TL'den 300.000 TL'ye çıkarılırken, yaş sınırı da 30'dan 35'e çıkarıldı.

"ERDOĞAN TEŞVİK VE SÜRPRİZLERİ İPTAL EDECEK"

Bütün çabalarımızın bir sonucu olarak, girişimcilik ekosistemi küresel bir mıknatıs olma yolunda ilerliyor. Bunun ana göstergesi ülkemizden çıkıp tüm dünyaya ulaşan 6 ile değeri 1 milyar doları aşan şirketlerin ortaya çıkmasıdır. Son 20 yılda ülkemizi her alanda geliştirdik ve bir çekim merkezi haline getirdik. Başkanımız teşviklerimizi ve sürprizlerimizi sizlerle paylaşacak. Katma değerli üretimin ülkemiz için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Gençlerimizin büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Son yıllarda çığ gibi büyümeye devam eden Teknofest gençliği inançlı ve coşkulu bir vizyona sahip. Projelerimizde ortak değerlerimizi tehlikeye atmadan gençlerimizin mesleki gelişimlerine destek oluyoruz. 1 Milyon İstihdam Projesi, gençlerimize ve ülkemize olan inancımızın bir sonucu olarak 2020 Nisan ayında Bakanlığımız tarafından başlatılan önemli bir projedir.

"CUMHURBAŞKANIMIZ TÜRKİYE'NİN YÜZYILI VİZYONUMUZU KEŞFETTİ"

Bundan sonra da enerjimizi nitelikli yazılımcı sayımızı her geçen gün artırmaya odaklayacağız. Cumhurbaşkanımız asırlık Türkiye vizyonumuzu ortaya koydu. 21. Yüzyıl Türkiye Yüzyılı. Gençlerin babaları, anneleri, dedeleri, amcaları, teyzeleri olarak inandığımız bu. Gençlik, 21. yüzyıl Türkiye'nin yüzyılı olacak. Bakışlarını geniş tut, bakışlarını derinleştir. Bu yüzyılın ilk 20 yılına liderlik etmeye devam edecek olan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan. Gençleri çok seviyor ve kadınlara ne kadar değer verdiğini biliyoruz. 2022'de üniversitelerimizdeki kız öğrenci sayısı erkek öğrenci sayısına eşit olacak. öğretim üyesi sayısı oldukça fazladır. Gençlerimiz örtülü, üstü açık. Siz bu yolda emin adımlarla ilerlerken bizlerin her zaman yanınızda olduğumuzu asla unutmayın. Artık Türk asrının zamanıdır. İnanıyoruz ki sizlerle birlikte Türk asrını yazacağız. Senaryo çok sağlam. Uygulayıcılar, siz bizden daha güçlüsünüz.