Euro 37,06 %0,25
Dolar 34,26 %-0,01
Sterlin 44,35 %0,14
Altın 3.007 %0,49

2022 Yılı Emekli Bayram İkramiyeleri Değişti! 2022 Yılı Emekli Bayram İkramiyeleri Ne Kadar Olacak?

Emeklilere verilecek bayram ikramiyelerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyeleri belli oldu mu? 2022 yılı emekli ikramiyelerine ilişkin merak edilenler yanıt bulmak üzere. Sendikalar ve hükümet arasındaki görüşmede yeni bir sonuç çıktı mı?

Para Logo
Google News

Ramazan Bayramı yaklaşıyor ve 2 Mayıs öncesinde ikramiye ödemelerinin yapılması beklenecek. Dolayısıyla emekliye verilecek bayram ikramiyelerine ilişkin zam gelişmesi yaşanmakta. Hükümet ne kadarlık bir zamda anlaşma sağlayacak merakla bekleniyor. Özellikle de sendikaların beklentisi doğrultusunda hareket edilmesi muhtemel gözüküyor. Ramazan ve Kurban Bayramı'na ilişkin söz konusu gelişmeler gündeme gelecek. İşte emekli bayram ikramiyesi için ortaya atılan çeşitli formüller...

Emekli İkramiyesi Kaç TL Olacak?

Emekli ikramiyesi için 2021 yılı enflasyon verileri dikkate alınabilir. %36,08'lik enflasyon yüzdesine göre zam yapılır ise ortalama fiyatla 1500 TL'lik bir emekli ikramiyesi verilecek. Bu da iki bayramda ortalama 3000 TL'ye tekabül ediyor. Dolayısıyla emeklilere yapılacak ödemede 2021 yılı verilere göre mi hareket edilecek göreceğiz.

Nisan'da Açıklanması Bekleniyor!

Öte yandan emekli ikramiyelerine gelecek zammın Nisan ayında açıklanması bekleniyor. Bu gelişmeleri bekleyen pek çok kişi olduğu için en kısa sürede duyurulması fazlasıyla önemli. Emekliler, ikramiyelerin miktarını merak etmekte.

<