Euro 37,04 %0,20
Dolar 34,25 %-0,02
Sterlin 44,31 %0,12
Altın 2.998 %0,22

2022 Ramazan Bayramı İkramiyesi Açıklandı mı? Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyesine ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. Bayram ikramiyesi tarihi belli oldu mu? İkramiyeler ne zaman verilecek? İşte milyonlarca emeklinin beklediği ikramiye ödemesine karşılık ortaya atılan güncel zam iddiaları ve hükümetten gelen açıklama...

Para Logo
Google News

Ramazan Bayramı ikramiyesine ilişkin merak edilen sorular yanıtlanıyor. Milyonlarca emekli, alacağı ikramiyenin hayalini kurmakta. 2021 yılında 1100 TL olarak verilen ikramiyenin bu yıl yüzde kaç zamla verileceği merak konusu haline geldi. Pek çok kaleme zam geldiği için ikramiyelerin de zamlanması bekleniyor. Peki ikramiyeler banka hesabına ne zaman yatırılacak?

Ramazan İkramiyesi Ne Zaman Veriliyor?

Çeşitli iddialara göre Ramazan Bayramı emekli ikramiyesinin Nisan ayının son haftasında verileceği öğrenildi. Bu gelişmeden sonra pek çok kişi ikramiyeyi beklemeye başladı. Üstelik TÜİK'in açıkladığı enflasyon verilerine göre mi zam yapılacak bu da soruluyor.

Emekli Bayram İkramiyesi 2022'de Kaç TL?

Emekli Bayram ikramiyesine ilişkin henüz güncel bir zam açıklaması yapılmış değil. Ancak yakında bu konu hakkında bilgi verilmesi bekleniyor. Ramazan Bayramı ile birlikte Kurban Bayramı ikramiyesinin 2022 yılında kaç TL olacağı yakında belli olacak. Çeşitli iddialar doğrultusunda bayram ikramiyesinin 2000 TL'ye kadar çıkabileceği belirtildi.

<