Euro 36,98 %-0,03
Dolar 34,25 %0,00
Sterlin 44,48 %0,03
Altın 3.036 %0,28

2022 Maddi Yardım Yapan Kurum ve Kuruluşlar Listesi Çıktı! Kimler Maddi Yardımdan Yararlanabilir?

Maddi yardım talepleri, yaşadığınız il ve ilçe belediyeleri başta olmak üzere kaymakamlıklar bünyesinde de sağlanabilmektedir. Fakat bu yardımlardan yararlanmak isteyen vatandaşların sigorta çalışanı olmaması ve ihtiyaç sahibi olduğunu kanıtlaması gerekmektedir. Düzenli geliriniz olduğu taktirde devlet kurumlarından yardım almanız neredeyse imkansızdır.

askeri-para-yardimi-nasil-alinir-asker-yardimi-kimler-alir-h1563515759-b775f2.
Google News

Devlet kurumları, nakdi yardımların yanı sıra gıda, erzak, yakacak, barınma ve kira gibi konularda da destek olabilmektedirler. İlgili yardımları alabilmek için kamu kurumlarına bizzat başvurmanız gerekmektedir. Peki, 2022 yılında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için yardım kampanyası düzenleyen özel kuruluşlar hangileridir?

Fiba Holding Yardım Yardım Başvurusu

Fiba Holding, üniversite okuyan gençler için düzenlediği yardım kampanyasını 2022 yılı itibarıyla da devam ettireceğini açıklamıştır. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, Fiba Holding’e başvurarak üniversite okuyan çocukları için maddi destek imkanına kavuşabilmektedirler. Fiba Holding nakdi destek yardımı başvurusu için https://husnuozyeginvakfi.org.tr/iletisim/ linkinten vakfa ulaşmanız gerekmektedir. Başvurunuz olumlu sonuçlandığında öğrenci için düzenli yardım almaya başlayabilirsiniz.

Koç Holding Para Yardımı

Koç Holding, 2021 yılında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için en çok yardım projesi başlatan kuruluşların başında gelmektedir. Özellikle Koç Holding tarafından üniversite öğrencilerine sağlanan burslar, pandemi sürecinde ailelerin yüzünü güldürmeye yetmiştir. Eğer siz de Koç Holding bünyesinden yardım almak istiyorsanız https://www.vkv.org.tr/ linki üzerinden başvuru duyurularını takip edebilirsiniz.

<