Euro 37,16 %0,11
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,48 %0,00
Altın 3.015 %0,15

2022 Kurban Fiyatları Dudak Uçuklatıyor! Kurban Kesmek İyice Zorlaştı!

Kurbanlık fiyatlarındaki güncel gelişmeler ortaya çıktı. Kurbanlık tosun fiyatlarında zam mı var? Bayrama az bir zaman kala fiyatlar gözler önüne serildi. İşte düveden tosuna kadar çeşitli kurbanlık fiyatları ve 2022 yılında son durum haberimizde yer alıyor. Yeni bir zam gelir mi merak edildi.

kurban fiyatları
Google News

Kurban fiyatlarını görenler bir kez daha düşünmek zorunda kalıyor. Artan kurbanlık fiyatlarıyla birlikte tosunun değeri iyice arttı. Düveyi görenler bile tek başına düve kesmenin zor olduğunu belirtiyor. Peki ya kurbanlık fiyatlarındaki son durum nedir? Kurban Bayramı yaklaşırken merak edilen bu gelişme ile bilinmeyenleri aktaracağız.

Tosun Fiyatları İyice Arttı!

Tosun fiyatlarına baktığımızda 70 bin TL'ye kadar çıktığını görebiliyoruz. 40 - 70 bin TL arasında olan fiyatlardan tosun satın alabilmek mümkün. Ancak fiyatların çok hızlı zamlanması nedeniyle ikinci el otomobil fiyatına satılması da şaşırttı. Bu nedenle Kurban Bayramı'nda çok daha fazla ortak ile kurbanlık satın alınacağı düşünülüyor. Vatandaşın artan fiyatlara karşı uygulayabileceği önlemler oldukça kısıtlı.

2022 Kurban Fiyatları Zamlanabilir!

Kurban fiyatlarının daha da artması bekleniyor. Bayrama kadar ki süreçte fiyatlar nasıl etkilenecek hep birlikte göreceğiz. Şimdilik fiyatların bir süre daha bu seviyelerde kalması muhtemel. Kimi vatandaşlar ise erkenden satın alıp birkaç aylık sürede kurbanlık tosuna kendisi bakmayı da tercih edebiliyor.

<