2022 Bekçilik Alımları Başladı mı? 10 Bin TL Maaşlı Binlerce Bekçi Alınacak!

2022 Bekçilik Alımları Başladı mı? 10 Bin TL Maaşlı Binlerce Bekçi Alınacak!

Bekçi olmak isteyenlerin yakından ilgilendiği gelişmeler ve dahası paylaşıldı. 2022 yılında kimler bekçi olabiliyor? 10 bin TL maaş verilecek ve bunun için pek çok kişi harekete geçti. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detaylara yer verildi. İşte bekçilikle ilgili merak edilenler ve dahası haberimizde...

Bekçilik alımları ile ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği çeşitli detaylar ve dahası haberimizde yerini alacak. Öte yandan bekçi olmayı düşünüyorsanız sizler de bu şartları inceleyebilirsiniz. Son gelen bilgilere göre bekçilerin maaşlarında artış yaşanmıştı.

Bekçi Maaşı 10 bin TL Olmuştu

10 bin TL maaş alan bekçiler, memuriyet kıdemlerine göre ek ödemeler de alabilir. Dolayısıyla sizler de bu işi yapmak istiyorsanız fırsatları değerlendirebilirsiniz. Bekçi alımlarına ilişkin çeşitli detaylar paylaşıldı. Hangi şartları karşılarsanız sizler de bekçi olabilirsiniz? Öte yandan e-Devlet üzerinden başvuru yapmanız gerektiğini de unutmayın.

Bekçilik Şartları 2022

  • T.C. Vatandaşı olmak,
  • İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,
  • Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)
  • Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.
  • Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.