Euro 37,01 %0,12
Dolar 34,25 %0,00
Sterlin 44,49 %0,11
Altın 3.015 %-0,39

150 TL'lik Ayçiçek Yağı Ücretsiz Dağıtılmaya Başladı! Ücretsiz Ayçiçek Yağı Nasıl Alırım..

Fiyatları artan ayçiçek yağı için atılan adım büyük ilgi gördü. Belediye, ücretsiz olarak ayçiçek yağı veriyor. Üstelik binlerce aile bu fırsattan yararlanabilecek. Peki hangi şehrin belediyesi bunu yapmakta? Binlerce litre ayçiçek yağı bedava verilmekte. İşte fiyatı iyice artan ayçiçek yağlarına dair son gelişmeler...

Ayçiçek Yağı
Google News

Ayçiçek yağı fiyatlarının artmasından sonra belediyeler sosyal yardımlarla pek çok aileye destek çıkmaya başladı. Özellikle de Silivri Belediyesi'nin atmış olduğu adım dikkat çekti. 500 dönümlük araziye dikilen ayçiçek tohumlarıyla birlikte binlerce litre ayçiçek yağı ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor. 5 litrelik fiyatı 100 TL'leri bulan yağ için nasıl bir adım atılacak merak edilmekte.

Ayçiçek Yağları Ücretsiz!

Silivri Belediyesi'nin bedava ayçiçek yağı dağıtımı takdir edildi. Çünkü herhangi bir ücret talep edilmeksizin sosyal yardım adı altında gerçekleşiyor. Ayçiçek yağının pahalı bir ürün olmasıyla birlikte böyle bir adımın atıldığını da görüyoruz. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yaptığı açıklamada 10 bin aileye 50 bin litre ayçiçek yağının verildiğini açıkladı. Böylelikle aile başına 5 litre düşüyor. Bu da yapılan sosyal yardımın ne kadar önemli olduğunu açığa çıkarmakta.

Silivri Ayçiçek Yağı İsmiyle Dağıtılıyor!

Silivri Belediyesi'nin ürettiği ayçiçek yağının ismi ise Silivri Ayçiçek Yağı olarak açıklandı. Bu marka adı altında halk ile paylaşılıyor. Böylelikle belediyelerin en önemli görevlerinden olan sosyal yardımlar gerçekleştiriliyor. Son zamanlarda artan gıda fiyatlarına rağmen bu adımın atılması Silivri'de yaşayan yaşamayan herkesin dikkatini çekti.

<