15.500 TL'lik Rekor Promosyon Ödemesi Büyük Ses Getirdi!

15.500 TL'lik Rekor Promosyon Ödemesi Büyük Ses Getirdi!

İş Bankası ve Yalova'da bir belediye arasındaki anlaşma dikkat çekti. 15.500 TL'lik rekor promosyon anlaşmasıyla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. İşte personelleri mutlu eden o anlaşmaya ilişkin merak edilenler ve dahasını sizlerle paylaşacağız.

15.500 TL'lik İş Bankası ve Yalova'da bir belediyeye ait olan promosyon anlaşması ortaya çıktı. Bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Öyle ki rekor seviyedeki promosyon anlaşması dikkat çekiyor. Peki ya bu noktada başka hangi gelişmeler yaşanmakta? Güncel olarak merak edilenleri sizlerle paylaşacağız.

Belediye Meclisi'nde Kabul Edildi

En yüksek teklifi veren bankanın İş Bankası olmasından ötürü bu gelişme büyük ses getirdi. Çiftlikköy Belediye Başkanı'ndan gelen açıklama ise dikkat çekti. Öyle ki promosyon gelişmesi sonrasında personeller bu habere çok sevindi. Söz konusu gelişme ile birlikte belediye başkanından nasıl bir açıklama geldi?

Teşekkürlerini İletti

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'dan gelen açıklama sonrasında çeşitli ifadelere yer verildi. Dolayısıyla merak edilenlere baktığımızda çeşitli detaylar yanıt buluyor. Başkandan gelen ifadede “Bizler için, çalışanlarımız adına güzel bir şekilde promosyon ihalemizi sonuçlandırdık. Belediyemiz ve Zirvekent iştirakimizde çalışan 489 personelimiz için 3 yıllığına 15 bin 500 TL'den anlaşma sağladık. Banka Müdürümüz Göksel Akbulut beyefendiye teşekkür ediyorum, hayırlı olmasını diliyorum” sözlerine yer verildi.