Euro 37,14 %0,01
Dolar 34,25 %0,11
Sterlin 44,47 %0,05
Altın 3.010 %0,61

14 Milyon Emekliye O Banka 2 Bin TL Ödeme Yapmaya Hazırız Açıklamasında Bulundu

Bankanın sunduğu ödeme teklifiyle birlikte geri ödemesiz kazanç elde edebilirsiniz. Emeklilere tanınan bu fırsat büyük ses getirdi. İşte pek çok kişinin merak ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Emekliler toplamda ne kadarlık ödeme sahibi olacak?

Para Logo
Google News

Emekli vatandaşları sevindiren gelişme bugün yaşandı. Emekli vatandaşa verilen müjde ile birlikte binlerce TL ödeme alabileceğiniz öğrenildi. Peki ya bu nasıl mümkün olacak? Herkesin yakından ilgilendiği ödemeye dair bilinmeyenleri aktaracağız. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bu durumla beraber pek çok kişi önemli kazanç elde ediyor. Hangi banka bu fırsatı müşterilerine ve emeklilere sağlamakta?

Denizbank'tan Promosyon Ödemesi!

Denizbank, 2000 TL'lik promosyon ödemesi müjdesini duyurdu. Üstelik karşılığında beklediği şartlar ise oldukça basit. 36 ay boyunca emekli maaşınızı Denizbank üzerinden almanız gerekiyor. Karşılığında ise bankanın promosyon fırsatından faydalanabileceksiniz.

2000 TL'lik Ödemeler Başlıyor!

Hızlı bir şekilde hesaplara aktarılan ödemeler ve dahası Denizbank'ın müjdesi ile mümkün hale geliyor. Dolayısıyla pek çok kişinin yakından ilgilendiği emeklilik promosyonuna dair bilinmeyenler de öne çıktı. Bazı bankalar çok daha yüksek teklif verebilmekte. Dolayısıyla çeşitli bankaların tekliflerini de incelemenizde fayda var gibi gözüküyor.

<