Euro 37,04 %0,26
Dolar 34,25 %-0,03
Sterlin 44,37 %0,29
Altın 2.998 %0,21

11 Büyükşehir Belediyesinden Büyük Zam Haberi Geldi! Belediyeler Zamları Neye Ne Kadar Yapacak?

Büyükşehir Belediyeleri'nden gelen açıklama zam üzerineydi. CHP'li Belediyeler ulaşım ve faturalarda zam artışı açıklaması yapacak mı? Yüzde kaç zam gelecek? Pek çok kişinin merak ettiği belediye zamlarına ilişkin son gelişmeler paylaşılacak. CHP yönetimin attığı bu adım dikkat çekti.

askeri-para-yardimi-nasil-alinir-asker-yardimi-kimler-alir-h1563515759-b775f2.
Google News

CHP'li 11  Büyükşehir Belediyesi bir araya geldi. CHP yönetiminin yaptığı ortak açıklama dikkat çekti. Yapılan açıklamanın zam üzerine olduğu belirtildi. Artan enerji fiyatlarından ötürü belediye fiyatlarına da yansıyacağı belirtildi. Dolayısıyla hangi kalemlere zam geleceği merak edildi. Enerji fiyatları ve özellikle de brent varil petrol fiyatının ciddi şekilde yükseldiğine dikkat çekti.

Enerji %94 Arttı!

Enerji fiyatları sadece 2022 yılından bu yana %94 arttı. Dolayısıyla belediyelerin yapacağı zamların temelinde bu enerji artışı yer alıyor. Doğalgaz, elektrik fiyatlarının artması da genel anlamda önemli bir zammın yapılacağının habercisi oldu.

Yüzde Kaç Zam Yapılacak?

Yakın zamanda yapılması beklenen zamma dair yüzdelik detay paylaşılmasa da zam haberlerinin kısa süre içerisinde kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. Dolayısıyla pek çok kişi bu gelişmeleri yakından takip edecek. Bakalım CHP'li belediyelerdeki zam oranı yüzde kaç olarak yansıtılacak. Enerji fiyatlarındaki yükseliş pek çok kalemi etkileyeceğe benziyor. Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşacağız. Enflasyon ve brent varil petrol fiyatına bağlı yaşanana akaryakıt zamlarına ilişkin bilgiler verilecek.

<