Yeşil Deniz Dizisi Yakında Başlıyor! Yıllar Sonra Yeniden Ekrana Gelecek!

Yeşil Deniz Dizisi Yakında Başlıyor! Yıllar Sonra Yeniden Ekrana Gelecek!

Yeşil Deniz Milenyum dizisi için çekimle başladı. Sevilen yapım, yıllar sonra yeni oyuncu kadrosu ile ekrana geliyor. 2017'den 6 yıl sonra dizinin yeniden çekilmesine karar verildi. Dizinin yayınlanacağı kanal ve toplamda kaç bölüm ekrana geleceği gibi bilgiler haberimizde...

Yeşil Deniz dizisi için start verildi. Oyuncu kadrosunda önemli isimlerin yer aldığı diziye dair bizleri neler bekliyor? Konusuyla birlikte nerede yayınlanacağı da kesinleşti. İşte sevilen yapımda izleyicileri merak ettiren bazı detaylar haberimizde olacak.

Dizide Kimler Oynuyor?

Yeşil Deniz Milenyum dizisinde Ali Barkın, Burak Alkaş, Mert Turak ve Burak Serdar Şanal oynayacak. Önemli isimlerin yer aldığı yapım, yıllar sonra bir ilki gerçekleştirmeye çalışacak. Peki ya dizi hangi kanalda ekrana gelecek? Bu noktada bir kesinlik sağlandı.

TRT Dijital'de Yayınlanacak

3 sezon sürecek olan Yeşil Deniz dizisi, her sezonu 10 bölümden oluşmakla birlikte toplamda 30 bölüm yayınlanacak. Şimdiden dikkatleri üzerine çekecek olan yapım, izleyicilerin de ilgisini çekmişe benziyor. TRT Dijital'in yeni bir yapımı olacağını da belirtelim. Dijital içerik platformunda yayınlanacak olması güzel bir detay. Bakalım televizyona kıyasla yayınlanan bölümlerde bir farklılık hissedilecek mi göreceğiz.