Üç Kız Kardeş'te Senaryo Başa Sardı! Türkan'ın Ayrılık Kararı Somer'i Pişman Edecek!

Üç Kız Kardeş'te Senaryo Başa Sardı! Türkan'ın Ayrılık Kararı Somer'i Pişman Edecek!

Kanal D'de ekrana gelen Üç Kız Kardeş dizisinde bizleri neler bekliyor? İzleyiciler yaşananlara çok şaşıracak. Çünkü dizide hiç beklenmedik gelişmeler meydana geldi. Türkan'ın evden ayrılmak istemesiyle birlikte işler çok farklı bir boyut aldı.

Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Sevilen yapımda bizleri neler bekliyor? Gündeme damgasını vuran olaylar ve çok daha fazlası sizlerle olacak. Üç Kız Kardeş dizisi yine başa sarmışa benziyor. Üç Kız Kardeş oyuncu kadrosunda da bir değişiklik yaşanması muhtemel. İşte son bölüm özetiyle birlikte izleyicileri ekrana kilitleyecek o olaylar...

Üç Kız Kardeş'te Ayrılık Sinyali!

Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın, Veda Yurtseven, Reha Özcan, Almila Ada'nın başrolde oynadığı dizide son bölüm özeti gündem oldu. İzleyiciler, dizinin kaçırdıkları kısmını izlediler ve inanamadıkları sahnelerle karşılaştılar. Diziden hangi isim ayrılacak? Oyuncu diziye veda eder ise senaryonun nasıl ilerleyeceği merak ediliyor.

Türkan Daha Fazla Dayanamadı!

"Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünün özeti şöyle; Türkan, Rüçhan’ın Sevilay’ın konumunu bile bile ortaklığa göz yummasını affedemez. Sevilay konusunda Somer’e rağmen daha kararlı durur. Rüçhan ise Türkan’ı ortaklık konusunda bir tercih yapmaya zorlar.  Mine Somer ve Rüçhan’la ilişkisini Kiraz üzerinden iyileştirmeye çalışır. Yeni aldırdığı evle Korman Ailesi'ne daha yakın olacaktır."