Teşkilat Dizi Oyuncularının Başı Dertte! Tüm Oyuncular Bir Çıkmazın İçinde!

Teşkilat Dizi Oyuncularının Başı Dertte! Tüm Oyuncular Bir Çıkmazın İçinde!

Teşkilat Dizi Oyuncularının Başı Dertte! Tüm Oyuncular Bir Çıkmazın İçinde!

TRT 1'de yayınlanan "Teşkilat" altmış birinci bölümüyle 15 Ocak Pazar günü izleyenleri büyüledi. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı bölümde Teşkilat, Tüm İnsanlar kategorisinde Pazar akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

The Order'ın dün akşam yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar: Celine'i vuran saldırgan çatışma alanında Ömer'i gördüğünü söyleyince tüm oklar Ömer'e çevrildi. Francis nihayet beklediği anın geldiğini düşündüğünde Omar, Hartley ve Helen'i ikna etti. Ancak herkesin kafasında Ömer'le ilgili şüpheler baş gösterir.

Ömer, Francis'in oyunlarıyla uğraşırken ekip, Frederick'in bilgisayarındaki verilerden bir suikast girişimi olacağını öğrenmiştir. Ekip, suikast planını her yönden aydınlatmak için harekete geçti.

Sacide, Zehra ile kalmaya devam ederken Efkar ve Korkut, Sacide ve Yağmur'u gölge gibi takip eder. Korkut, Helen ile planını adım adım sürdürür ve Helen ile her geçen gün daha fazla vakit geçirir.

Helen Olayı Çözmeye Çalışıyor!

Helen, Celine'e saldırı emrini kimin verdiğini bulmaya çalışırken babasının adı birdenbire karşınıza çıkar. Kızının kaybıyla ilgili karışık duygular besleyen Hartley, kendisini Helen'la yüzleşmenin ortasında bulmuştur.

Ömer'in yanından hiç ayrılmayan Francis, tüm planı değiştirmeye karar verir ve suikastı Ömer'e bırakır. Ekipler ise aldıkları bilgilerle suikastın gerçekleşeceği varsayılan adrese gitti. Francis, Ömer'e Halit'in Başkanını vurmasını emrederken, başka bir noktada Zehra bu duruma engel olmak için Ömer'in karşısına silahla çıktı. Hartley gözlerini kararttı ve takımı bir çıkmaza soktu.

Yönetmenliğini Burak Arlıel'in üstlendiği Teşkilat'ın oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı , Ela Naz Koçak.”

'Kuruluş' her Pazar yeni bölümüyle TRT 1'de...