O Kız Dizisi Final İçin Gün Sayıyor! Dizi Ne Zaman Final Yapacak?

O Kız Dizisi Final İçin Gün Sayıyor! Dizi Ne Zaman Final Yapacak?

Kanal D'de ekrana gelen O Kız dizisiyle ilgili final kararı verildi. Dizi ne zaman ekranlara veda edecek? Sevilen yapım için yolun sonuna gelindi. İşte dizinin neden final yaptığına ilişkin bilgiler ve detaylar haberimizde...

O Kız dizisindeki güncel gelişmeler tek tek ortaya çıktı. Kanal D dizisiyle ilgili bizleri neler bekliyor? Son zamanlara damgasını vuran yapım, artık yolun sonuna gelmiş vaziyette. Diziye dair çeşitli detayları aktarıyoruz.

25. Bölümde Final Yapacak!

O Kız dizisi, Erkan Petekkaya ve diğer isimlerin güzel performansına rağmen 25. bölümde final yaparak yayın hayatına veda edecek. Dizinin reytingleri bir türlü beklentileri karşılayamadı. Dizi bu yüzden final yapma kararı aldı.

O Kız Dizisinde Yaşananlar

Melek ve Doruk’u öpüşürken gören Kadir büyük bir duygusal yıkım yaşar ve kimseye gözükmeden ortadan kaybolur. Ailesi endişeli bir şekilde Kadir’i ararken, Sitare Kadir’i kendi kapısında bulur. Melek ve Doruk’u gördükten sonra kalbi aşk acısıyla paramparça olan Kadir, aşk acısını konuşmak için Sitare’ye gitmiştir.

Zeynep’in gerçekten Ozan’la evlenmek istediğine inanan Doruk, Zeynep’e hiç belli etmese de duygusal olarak ağır bir yıkım yaşamaktadır. Zeynep ise Ozan konusunda karşı karşıya kaldığı emrivakinin zorluğu içindedir. Zeynep’in nişanlanmasıyla ağır darbe alan Doruk, nişanda Kadir ve Melek arasında bir tuhaflık olduğunu sezmiştir. Minicik bir şüphenin peşine takılır ve öğrendikleri karşısında dehşete düşer.