Kuruluş Osman Çekim Hatalarına Teslim Oldu! Dizideki Bu Hatalar Unutulmuyor!

Kuruluş Osman Çekim Hatalarına Teslim Oldu! Dizideki Bu Hatalar Unutulmuyor!

ATV'de ekrana gelen Kuruluş Osman'ın yeni bölümü dikkat çekti. Sevilen yapımda izleyiciler çekim hatalarına odaklanmış vaziyette. İşte dizide bizleri bekleyen son olaylar ve dahası haberimizde...

ATV dizisi Kuruluş Osman'daki bazı çekim hataları gündem oldu. Sosyal medyada büyük dikkat çeken hatalara ilişkin ifadelere yer verildi. Pek çok izleyicinin gözünden kaçmayan çekim ve mantık hataları haberimizde yerini aldı.

Dizide Neler Yaşandı?

Kuruluş Osman'ın bir sahnesinde, Osman Bey'in eli önden bağlı iken bir diğer sahnede arkadan bağlı olduğu gözüküyor. Hal böyle iken izleyiciler yaşananlara anlam veremedi. Dizideki diğer hatalar ise sosyal medyada düzenli olarak paylaşılıyor.

Kuruluş Osman Son Bölümde Ne Oldu?

Nayman, Uçlara gelmiştir. Nayman'ın, İsmihan Sultana'a karşı tavrı herkesi şaşkına çevirir çünkü Nayman komutan olarak Osman Bey'i görmektedir. Nayman, Osman Bey'in nerede olduğunu sorgular. İsmihan Sultan ne cevap verecektir?

Osman Bey her şeye rağmen kendi oyununu kurmaktadır. Turgut Bey'i ve Alplerini etrafına toplar. Hedefinde Nayman vardır. Osman Bey, Nayman'ın nökerlerini nasıl biçecektir?

Orhan Bey'in durumu Kayı Obası'nda herkesi üzmektedir. Orhan Bey için şifa aranmaktadır. Bu esnada obaya gelen Bengi Hatun, "Orhan Bey yürüyemediğine göre post Alaeddin Bey'in hakkıdır" der. Bengi Hatun; Bala Hatun ve Malhun Hatun'un içine kurt düşürebilecek midir?