Kuru Otlar Üstüne Dizisi: Oyuncuları ve Konusu İle Dikkat Çekiyor

Kuru Otlar Üstüne Dizisi: Oyuncuları ve Konusu İle Dikkat Çekiyor

Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Kuru Otlar Üstüne' dizisi, Netflix platformunda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. İşte, merakla beklenen dizi hakkında detaylar...

Türkiye'nin önde gelen sinema ve dizi yönetmenlerinden Nuri Bilge Ceylan'ın imzasını taşıyan "Kuru Otlar Üstüne" dizisi, senaryosuyla da dikkat çekiyor. Ebru Ceylan ve Akın Aksu'nun kaleme aldığı senaryo, izleyicilere sürükleyici bir hikaye vadediyor.

İşte, bu heyecan verici yapımda yer alacak oyuncular ve dizi konusu...

Dizi Oyuncuları:

  1. Deniz Celiloğlu (Samet): Başrol oyuncusu Deniz Celiloğlu, kariyerine Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olarak başladı. Tanınmış projelerde yer almasıyla bilinen Celiloğlu, "Kuru Otlar Üstüne" dizisinde Samet karakterine hayat verecek.

  2. Merve Dizdar (Nuray): İzmir doğumlu olan Merve Dizdar, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. "Kuru Otlar Üstüne" dizisinde Nuray karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak.

  3. Musab Ekici (Kenan): Elazığ doğumlu olan Musab Ekici, İstanbul Üniversitesi mezunudur. Özellikle "Babamın Kanatları" filmiyle dikkat çeken Ekici, "Kuru Otlar Üstüne" dizisinde Kenan rolünde izleyiciyle buluşacak.

  4. Ece Bağcı (Sevim): Genç yetenek Ece Bağcı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü mezunudur. "Kuru Otlar Üstüne" dizisinde Sevim karakterini canlandıracak.

  5. Erdem Şenocak (Tolga): İTÜ Endüstri Mühendisliği mezunu olan Erdem Şenocak, "Kuru Otlar Üstüne" dizisinde Tolga karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

  6. Münir Can Cindoruk (Feyyaz): Adana doğumlu olan Münir Can Cindoruk, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. "Kuru Otlar Üstüne" dizisinde Feyyaz karakterine hayat verecek.

  7. Onur Berk Arslanoğlu: Üniversite eğitimini makine mühendisliği üzerine alan Onur Berk Arslanoğlu, "Kuru Otlar Üstüne" dizisinde rol alacak.

Dizi Konusu:

"Kuru Otlar Üstüne" dizisinde, İstanbul'a atanmayı beklerken Anadolu'nun kuytusunda yer alan bir köye atanan ve 4. yılını bitiren Samet Öğretmen'in yaşadıkları anlatılacak. Samet'in yaşadığı olaylar, sıradan bir köy hayatının ötesine geçerek derin ve etkileyici bir hikâyeye dönüşecek.

"Kuru Otlar Üstüne" dizisi, Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğinde ve başarılı oyuncu kadrosuyla Netflix platformunda izleyicilerle buluşacak. Siz de bu dizi hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarınızda paylaşabilirsiniz