Kurtlar Vadisi Kaos Hala Başlamadı! Necati Şaşmaz'dan Yeni Açıklama Var mı?

Kurtlar Vadisi Kaos Hala Başlamadı! Necati Şaşmaz'dan Yeni Açıklama Var mı?

Kurtlaer Vadisi Kaos dizisinin ekrana geleceği yönünde çok fazla açıklama yapıldı. Necati Şaşmaz Ocak 2023'ü gösterdi fakat dizinin bırakın yayınlanması çekimleri bile başlamadı. Peki dizi projesi iptal mi edildi? Kurtlar Vadisi Kaos neden yok?

Necati Şaşmaz, daha önce yaptığı açıklamada Kurtlar Vadisi Kaos dizisi için sete çıkılacağını vurgulamıştı. Ocak 2023 tarihi verildi ancak ortada hala bir gelişme yok. Dolayısıyla dizi başlayacak mı yoksa proje iptal mi oldu izleyiciler bu sorunun yanıtını arıyor. Yıllar ekranda izleyicilerin beğenisini kazanan dizi, artık ekrana gelmeyecek mi?

Necati Şaşmaz Müjdelemişti!

Necati Şaşmaz, proje ile ilgili müjdeyi  “Kurtlar Vadisi'nde 397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı Kurtlar Vadisi ile geçti. Kıymetli ancak bir o kadar da yorucu bir işti, bu sebeple bir ara verelim diye düşündük. Dizi tekrar istenmeye başladı, nasipse olacak. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için” açıklaması ile vermişti. Şimdi ise diziden eser yok.

Dizi Projesi İptal mi?

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi projesi iptal mi oldu merak ediliyor. Bu noktada herhangi bir açıklama yapılmış değil. Ancak en kısa sürede detaylar paylaşılacaktır. Şimdilik büyük bekleyişin sürdüğü belirtiliyor. Necati Şaşmaz, daha güncel bir açıklama yapmadı.