Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Dizisinde Büyük Sürpriz! Yeni Karar Alındı

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Dizisinde Büyük Sürpriz! Yeni Karar Alındı

TRT 1'in sevilen dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, izleyicileri heyecanlandıran bir karara imza attı. Son bölümün ardından diziye yeni bir karakter katılarak seyirciyi şaşırtacak. İşte detaylar...

TRT 1'in sevilen yapımlarından biri olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi, 11. bölümünün ardından seyirciyi şaşırtacak bir gelişme yaşadı. Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, yeni bir karakterle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Baki Davrak Dizinin Kadrosuna Dahil Oldu

Daha önce Vatanım Sensin, Çukur ve Rumi gibi önemli yapımlarda yer alan başarılı tiyatrocu Baki Davrak, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin kadrosuna dahil oldu. Davrak, dizide "Avram" karakterine hayat verecek. Avram, zengin ve güçlü bir Yahudi olarak karşımıza çıkacak ve Selahaddin'in en büyük düşmanlarından biri olacak.

Yeni Karakterin Etkisi Merak Konusu

Avram karakterinin diziye katılmasıyla birlikte, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin hikayesinde nasıl bir dönüşüm yaşanacağı ise şimdiden merak konusu haline geldi. Seyirciler, bu yeni karakterin dizide nasıl bir etki yaratacağını ve hikayeye nasıl bir derinlik katacağını heyecanla bekliyor.

Yeni Bölüm Heyecanla Bekleniyor

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin 12. bölümü, Pazartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yeni karakterin diziye katılmasıyla birlikte, heyecanla beklenen bu bölümün nasıl bir atmosfer yaratacağı merakla bekleniyor.