Kızılcık Şerbeti Dizisi'nde Şok İtiraf ve Şaşırtan Gelişmeler Yaşanıyor!

Kızılcık Şerbeti Dizisi'nde Şok İtiraf ve Şaşırtan Gelişmeler Yaşanıyor!

Kızılcık Şerbeti Dizisi'nde Şok İtiraf ve Şaşırtan Gelişmeler Yaşanıyor!

Gold Film tarafından üretilen ve Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi, izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor. Yarın akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde, şoke edici gelişmeler bekleniyor. Üçüncü tanıtımda, Ömer'in Kıvılcım'a aşık olduğunu itiraf ederek, tüm ailesinin önünde Leman'ı boşadığı görülüyor.

Bu durum Leman'ın şokunu artırırken, Abdullah ve Alev'in yakınlaşmasına set vuracaktır. Pembe'nin yanılgısı uyarılar sonucu kısa sürede ortaya çıkacaktır. Umut'un annesi Nursema'yı görmesi Umut ve Nursema birlikteliğine bir düğüm daha atacaktır. Fatih ise Doğa'yı eve döndürme çabasını sürdürürken, Metehan'ın annesi hastaneye yatacak ve Ömer için sonunda boşanma davasının bitmesi mucize gibi olacaktır.

Kıvılcım ile konuşması beklenen Fatih, Kıvılcım'ın olaya dahil olmayacağını açıkça belirtecektir. Nilay ise Nursema ve Umut birlikteliğini kanıtlamaya başlar ve sonunda emeline kavuşacaktır. Abdullah, Pembe ve Kıvılcım ise geceyi büyük bir sürpriz ile kapatacaktır.

Senaryosu Melis Civelek tarafından yazılan ve yönetmenliği Ketche tarafından üstlenilen Kızılcık Şerbeti dizisi, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı birbirinden güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.