Gülcemal Dizisi İçin Sete Çıkıldı! Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Gülcemal Dizisi İçin Sete Çıkıldı! Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Fox TV'den önemli bir hamle geldi. Gülcemal dizisi için hazırlıklar başladı. Dizinin çekimleriyle ilgili bilgiler verildi. İşte yeni dizinin oyuncu kadrosu ve şimdiden ilgi gören yapıma ilişkin merak edilenler belli oldu.

Gülcemal dizisi yakında ekranlara gelecek. Fox TV dizisinin çekimleri başladı. Peki dizide kimler oynuyor? Şimdiden büyük dikkat çeken yapımda Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in başrolde oynadığını biliyoruz

Gülcemal Dizisi Oyuncuları

Dizide başrolde Murat Ünalmış Gülcemal, Melis Sezen ise Deva karakterine hayat verecek. Öte yandan diğer oyuncular Sema Keçik “Zafer”, Samet Kaan Kuyucu “Mert”, İlay Erkök “Gülendam”, “Atilla Şendil “Halil İbrahim”, Nilüfer Açıkalın “Gara Ana”, Burak Can “Armağan”, Cahit Gök “Vefa”,  Meltem Akçöl “İpek”, Sabahattin Yakut “Emrullah, İpek Ayaz Kortunç “Canan”, Gökçem Çoban “Semra” karakterlerini canlandıracak.

Yakında Başlıyor

Gülcemal dizisi çok yakın ekranlarda olacak. Dizi için hazırlıkların sürdüğü bilinmekte. Bakalım dizi ilk bölümü ile fark yaratabilecek mi en kısa sürede öğreneceğiz.