Gönül Dağı Yasemin'den Taner İçin İddialı Çıkış! Yasemin Dilek'i Unutturacak mı?

Gönül Dağı Yasemin'den Taner İçin İddialı Çıkış! Yasemin Dilek'i Unutturacak mı?

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nda yaşanan gelişmeler dikkat çekti. Dizide öyle şeyler bekliyor ki duyunca şok olacaksınız. Yasemin'in Taner için söyledikleri isyan ettirecek kıvama geldi. İşte Gönül Dağı dizisindeki son gelişmeler haberimizde...

Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Dizide güncel gelişmeler paylaşıldı. Pek çok kişinin severek izlediği TRT 1 dizisinde neler oluyor? Son döneme damgasını vuran yapıma ilişkin bilinmeyenler de yerini aldı. Öyle ki Gönül Dağı dizisinde Yasemin'in Taner için söyledikleri olumlu karşılandı. Dilek'in yerine artık kendisinin geçeceği tahmin ediliyor.

Dilek Yerine Yasemin Var!

Taner, Dilek'i unutma aşamasında ancak karşısında çoğu zaman onu hatırlatan şeyler çıkıyor. Yasemin ise önemli bir çıkış ile gündeme geldi. Dilek'i unutturacağını ve artık hayatında kendisinin olacağı belirtti.

Gönül Dağı Özeti

"Halime, ameliyat sonrası evine döner. Yasemin'in Taner'den bir isteği olur. Taner bu istek karşısında ne yapacaktır? Sefer, Erkan'da olan bir takım değişiklikleri fark eder. Erkan ile aralarında olanları Zahide'ye belli etmemeye çalışırken yardımına Selma Öğretmen koşar. Selma, Erkan için yapılacak bir şeyler olduğunu düşünerek Taner'in yanına gider. Fazıl'ın kayıp olduğu haberini öğrenen Selma, Taner ile birlikte aramaya çıkar. İkili Fazıl'ı bulabilecek midir? Psikoloğa gitmeye devam eden Muammer, doktorun kendisiyle ilgili teşhislerini duyunca şaşırır. Muammer, oğluyla olan sorunlarının aslında başka bir sebepten kaynaklandığını öğrenmiştir."