Demet Özdemir ve Engin Akyürek Başrolde! Fox TV Dizisi Yakında Başlıyor!

Demet Özdemir ve Engin Akyürek Başrolde! Fox TV Dizisi Yakında Başlıyor!

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolde oynadığı yeni dizinin adı paylaşıldı. Dizi için çekimler başlamıştı. Peki ya ilk bölüm ne zaman ekrana geliyor? İŞte Fox TV dizisiyle ilgili son gelişmeler ve dahası haberimizde yerini alıyor. Diziyi yakından takip edecekler çok heyecanlı...

Fox TV'de ekrana gelecek olan yeni diziyle ilgili bilgiler verildi. Başarılı isimlerin başrolde oynadığı dizide bizleri neler bekliyor? Diziye dair bilinmeyenleri aktarırken bir yandan da bilgiler vereceğiz. Oyuncu kadrosu gerçekten de beklentileri karşılıyor. Yeni dizide kimler oynayacak ve dizinin ismi ne olacak?

Dizinin İsmi Belli Oldu mu?

Fox TV'nin yeni dizisinin adı Adım Farah oldu. Dizinin bu gidişatla birlikte dikkatleri iyice üzerine çektiği görülüyor. Son zamanlara damgasını vurmasından ötürü bir an önce yayınlansın istenmekte. 15 Şubat 2023 tarihinde Çarşamba günü ilk bölüm ekrana gelecek. 

Dizi İçin Bekleyiş Sürüyor

Önemli isimlerin televizyonda oynayacak olması nedeniyle büyük bekleyiş sürmekte. İzleyiciler, beklentilerin karşılanacağı bir dizi olacağını tahmin ediyor. Dolayısıyla diziyle ilgili merak edilen tüm sorular en kısa sürede yanıtlanacak. Fox TV'nin güzel bir projeye imza attığı belirtilmekte.