Beyaz Show Yeniden Başlıyor! Beyazıt Öztürk'ün Sürpriz Açıklaması!

Beyaz Show Yeniden Başlıyor! Beyazıt Öztürk'ün Sürpriz Açıklaması!

Beyazıt Öztürk'ün sürpriz açıklamasıyla 'Beyaz Show' ekranlara geri dönüyor. İzleyiciler, sevilen talk-show programını uzun bir aradan sonra tekrar izleyebilecek. Yeni sezonun başlama tarihi merak konusu oldu. Heyecanla beklenen anlar yakında başlıyor. Televizyon dünyasında Beyaz Show'un dönüşü büyük bir heyecan yaratıyor.

Televizyon sunucusu Beyazıt Öztürk, 2018'de yayından kaldırılan 'Beyaz Show' ile ilgili sürpriz bir açıklamada bulundu. Ekranlara yeniden döneceğinin sinyalini veren Öztürk, programın yeniden başlayacağını duyurdu. Bu açıklamanın ardından Beyaz Show'un yeni sezon tarihi merak edilmeye başlandı.

Beyaz Show Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden Sizlerle

2018 yılından bu yana yayınlanmayan Beyaz Show, izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Beyazıt Öztürk'ün katıldığı canlı yayında, programla ilgili konuşarak "Bu yaz Beyaz Show'a geri dönüyoruz. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekranlarda olacağım." dedi.

beyazz.jpg

Sezon Finalinden Sonra Beklenen Dönüş

Beyazıt Öztürk'ün popüler talk-show programı 'Beyaz Show', 6 Aralık 1996 tarihinde Kanal D'de ilk bölümüyle yayın hayatına başlamıştı. 22 sezon boyunca izleyicilerle buluşan program, 4 Mayıs 2018 Cuma gecesi sezon finali yapmasının ardından uzun bir süre ekranlardan uzak kalmıştı.

Yeniden Heyecanla İzleyeceğimiz Anlar Yakında

Beyaz Show'un ekranlara dönmesiyle birlikte izleyiciler, sevilen talk-show programını tekrar izleme fırsatı bulacaklar. Beyazıt Öztürk'ün samimi sunumu ve konuklarıyla keyifli sohbetleri, televizyon ekranlarında yeniden yerini alacak.

beyazzz.jpg

Beklentiler Yüksek, Yeni Sezon Heyecanı Başlıyor

Beyaz Show'un yayın hayatına geri dönmesiyle birlikte yeni sezon için heyecan da artıyor. Öztürk'ün açıklamaları, izleyiciler arasında merak uyandırdı ve programın başlama tarihi büyük bir beklentiyle bekleniyor.