ATV Dizisinin Adı Değişti! Dizinin Yeni Adı ve Yönetmeni Açıklandı!

ATV Dizisinin Adı Değişti! Dizinin Yeni Adı ve Yönetmeni Açıklandı!

ATV'de yayın hayatına başlayacak dizinin isminde değişiklik yapıldı. Keremcem'imn başrolde oynadığı dizinin yeni adı ne oldu? İşte izleyicileri yakından ilgilendiren detaylar ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

ATV'de ekrana gelmesi beklenen dizi ile ilgili erken bir değişiklik yapıldı. Dizinin adı beklenmedik şeklide değişti. İlk ismi izleyicilerin hafızalarındaydı fakat artık başka bir isimle yayın hayatına başlayacak. Diziye dair merak edilenleri sizlerle buluşturuyoruz.

Yen Dizinin Adı Ne Oldu?

ATV'de yayınlanması beklenen dizinin adı Tatlı Hayat Acı Aşk  yerine Başım Belada olarak değişti. Dizinşn en kısa sürede yayın hayatına başlayacağı bilgisi iletildi. Bu durumda dizinin 12 Şubat 2023 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor. Diziye dair bizleri başka nelerin beklediği soruldu.

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Başım Belada dizisinin oyuncu kadrosunda Keremcem, Merih Öztürk, Ali Çatalbaş, Yağmur Öztürk, Kaan Taşaner, Zeynep Kumral, Nazan Diper, Ferdi Kurtuldu, Sevinç Gülşen, Ali İpin yer almakta. Önemli isimlerin bu dizide yer alacak olması yapım açısından büyük öneme sahip. Böylelikle reyting sıralamasına yukarılardan giriş yapabilir. Hali hazırda ATV'de ekrana gelecek diziyle ilgili daha şimdiden yorumlar yapılıyor. Bakalım yakın zaman sonra bizleri  hangi gelişmeler bekliyor olacak göreceğiz.