Al Sancak Reytinglerde Rekor Üstüne Rekor Kırdı! TRT 1 Dizisinde Son Durum Nedir?

Al Sancak Reytinglerde Rekor Üstüne Rekor Kırdı! TRT 1 Dizisinde Son Durum Nedir?

TRT 1'in son zamanlarda popüler olan dizisi Al Sancak, reytinglerde rekora doğru koşuyor. 3. bölümde dizinin reyting sonuçlarını görenler ağızları açık kaldı. Peki Gülsim Ali İlhan ve Uğur Güneş'in başrolde oynadığı dizide bizleri neler bekliyor?

Al Sancak dizisi, 3. bölümde beklenmedik şekilde rekor kırdı. Dizinin izlenmeleri bir anda arttı. Hem sosyal medya hem de reytinglerde farkını ortaya koydu. Dizinin reyting sonuçları hakkında ne biliyoruz? Başrollerde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan'ı gördüğümüz yapımdaki son detaylar fark yaratacak.

Dizinin Reytingi Artıyor!

Al Sancak dizisinde Total kategorisinde 6,96 reyting ve 15,04 izlenme payı, AB kategorisinde 5,45 reyting ve 14,12 izlenme payı, ABC1 kategorisinde ise 6,40 reyting ve 14,17 izlenme payı aldı. Bu da Al Sancak'ın daha 3. bölümden büyük bir ivmeye sahip olduğu anlamına geliyor.

Al Sancak Son Bölüm Özeti

"Ali Yüzbaşı ve Nadia bomba imha uzmanı Başçavuş Mustafa’nın desteğiyle kimyasal bombanın patlama tehlikesini bertaraf etmeyi başarmıştır. Ancak yine de Yüzbaşı Ali bu başarıdan Nadia’ya paye vermeye niyetli değildir. Öte yandan füze tehlikesi ise halen devam etmektedir ve bu büyük tehdidi ortadan kaldırmak için alınması gereken önemli kararlar, tamamlanması gereken riskli görevler vardır. Süleyman ve Bahar’ın sevdası sınanıyor Bir önceki operasyonda bacağını kaybeden Süleyman’la nişanlısı Bahar’ın ilişkisi de büyük bir sınava tabi olacaktır. Ancak bu sınavı geçmek, Bahar için hiç de kolay olmayacaktır. İkilinin çekeceği sancılara, Süleyman’ın ailesi olmayı başarmış tim üyeleri derman olabilecek midir? Süleyman’a çare olmaya çalışan Pençe Timi’ni bir yandan da yeni ve zorlu görevler beklemektedir."