Al Sancak Dizisine Kurtlar Vadisi Oyuncu Katıldı! İzleyiciler Diziye Bayılacak!

Al Sancak Dizisine Kurtlar Vadisi Oyuncu Katıldı! İzleyiciler Diziye Bayılacak!

TRT 1 dizisi Al Sancak'ın yeni bölümünde neler yaşanacak? Son zamanların konuşulan dizisinde detaylar aktarılıyor. Yeni oyuncu, Kurtlar Vadisi'ndeki rolü ile ünlenmişti. Şimdi ise Al Sancak'ta oynuyor. İşte oyuncunun adı ve canlandırdığı karakter..

Al Sancak dizisi, yine önemli bir transfer ile karşımıza çıktı. Oyuncu transferindeki son dakika gelişmelerini aktarıyoruz. Diziye hangi oyuncu katıldı? Kurtlaer Vadisi'nde farkını ortaya koyan ve Polat Alemdar'ın yakını olarak oynayan ünlü isim, artık TRT 1 dizisinde yerini alıyor. TRT 1'de ekrana gelen Al Sancak dizisinde kendisini de göreceğiz.

Tezhan Tezcan Diziye Katıldı!

Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan'ın başrolde oynadığı dizide artık onu da göreceğiz. Tezhan Tezcan, diziye dahil oldu. Üstelik yeni bölümdeki rolü ile fark yarattı. Oyuncunun diziye katılması izleyicileri sevindirdi.

Dizide Kimi Canlandıracak?

Al Sancak dizisinde Tezhan Tezcan'ın Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail Koca karakterine hayat vereceği belirtildi. Dolayısıyla bu karakteri canlandırmasıyla da fazlasıyla ön plana çıkacağı belirtiliyor. Oyuncu hakkında merak edilen diğer detaylar da yanıt bulacaktır. Son zamanlarda gündemden düşmeyen Al Sancak dizisi yine farkını ortaya koyuyor. Diziyle ilgili merak edilen başka bir sorunuz olması duruunda yorumlar kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.