Al Sancak Dizisi Yeni Bölümüyle Tüm Nefesleri Kestirdi! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Al Sancak Dizisi Yeni Bölümüyle Tüm Nefesleri Kestirdi! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Al Sancak Dizisi Yeni Bölümüyle Tüm Nefesleri Kestirdi! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

‘Al Sancak’, TRT 1 ekranında yayınlanan bir dizidir ve üçüncü bölümüyle tüm kişiler kategorisinde en çok izlenen dizi olmuştur. Bölüm, Ali Yüzbaşı'nın kardeşi Sedef ve Nadia'nın karşılaşması, Yüzbaşı Ali'nin uçaktan atlaması ve paraşütünün açılmaması gibi olaylarla dikkat çekmiştir. Bölüm, sosyal medyada #AlSancakDizisi etiketiyle çok konuşulmuş ve reytinglerde Total kategorisinde zirvede yer almıştır.

Ali Yüzbaşı ve ekibi bomba imha uzmanı Başçavuş Mustafa'nın yardımıyla kimyasal bombanın patlama tehlikesini bertaraf etmiş, ancak füze tehlikesi halen devam etmektedir. Nadia'nın sorusu üzerine Yüzbaşı Ali, Yüzbaşı Atilla'nın 4 ay önce şehit olduğunu hatırlamıştır. Ayrıca Süleyman ve nişanlısı Bahar'ın ilişkisi de büyük bir sınava tabi tutulmuştur. Yüzbaşı Ali, hastanede Süleyman ile konuştuktan sonra yeni bir operasyona çıkmıştır.

Hastaneden kaçan Novak'ı takip eden Ali Yüzbaşı ve Pençe Timi oldukça zorlu bir görev üstlenmiştir. Timin yürekli askerleri bu görev sırasında ölümle burun buruna gelmiş ve Ali Yüzbaşı da ateş hattının en harlı noktasından tek başına çıkmak zorunda kalmıştır.

Dizi, güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciler tarafından beğenilmektedir. Başrolleri Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan tarafından oynanırken ayrıca R. Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Osman Soykut, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Selim Çakmak gibi oyuncular da dizide rol almaktadır.