Aile Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı Diziden Müjde Geldi!

Aile Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı Diziden Müjde Geldi!

Show TV yeni dizisi Aile'nin ilk bölümü hangi gün yayınlanacak? Öyle ki diziyle ilgili merak edilenler tek tek paylaşıldı. Dizide hangi oyuncular oynuyor? Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde oynadığı dizinin yayın tarihi ne zaman?

Aile  dizisi, bir süredir yayın hayatına başlamayı bekliyor. Hal böyle iken diziyle ilgili son dakika gelişmeleri de tek tek paylaşılmakta. Peki ya dizi ne zaman ekrana gelecek? Yayın tarihine dair bir bilgi verildi mi? Show TV'deki diziyle ilgili merak edilenleri aktaralım. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolde oynadığı dizide bilinmeyenler ortaya çıktı.

Aile Dizisi Oyuncuları

Aile dizisinde başrolü Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ paylaşırken, kendilerine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik edecek. Oldukça zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olduğunu vurgulayalım. Dolayısıyla dizideki bu gelişme neticesinde bizleri başka nelerin beklediğini açıklayacağız

Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Aile dizisi 14 Şubat 2023'te ilk bölümü ile ekranlara gelecek. Bu da dizinin hem özel bir günde yayınlanacağı hem de dikkatleri üzerine çekeceğini gösteriyor. Sevgililer Günü'nde ekrana gelecek olması izleyicileri de heyecanlandırdı.