Yüsra Geyik Önce Arka Sokakları Şimdi İse O Projesini Bıraktı! Duyan Herkes Tepkisini Gösterdi!

Yüsra Geyik Önce Arka Sokakları Şimdi İse O Projesini Bıraktı! Duyan Herkes Tepkisini Gösterdi!

Yüsra Geyik'in Arka Sokaklar macerasından sonra Camdaki Kız'a katılması gündem olmuştu. Melisa karakteri diziden ayrılacak mı? Ünlü oyuncu ayrılık haberini verdi ama nereden ayrılacağı sonradan ortaya çıktı. Sosyal medyanın gündemine yerleşen güzel ismin projeye veda ettiği öğrenildi.

Yüsra Geyik, küçüklüğünden itibaren Arka Sokaklar dizisinde oynayarak izleyicilerin beğenisini kazandı. Ancak geçtiğimiz sezon diziden ayrılarak farklı bir yapıma geçiş yaptı. Camdaki Kız dizisinde Melisa karakterine hayat veriyordu. Başarılı oyuncunun ayrılığıyla birlikte herkes onun performansını seyretti. Ancak ünlü oyuncudan gelen bir habere göre bu sefer yine ayrılacak.

Yüsra Geyik Tiyatrodan Ayrıldı

Daha önce Şevket Çoruh'tan da tiyatro oyunu teklifi aldığını belirten oyuncu, yeni projeler için çok heyecanlı olduğunu dile getirmişti. Camdaki Kız'daki performansını sürdürürken Don Kişotum Ben isimli tiyatro oyunu kadrosundan da çıktı. Başarılı ismin tiyatroya olan merakı her geçen gün artıyor. Ancak yoğunluktan ötürü bu sefer tiyatro oyununu bıraktı.

Camdaki Kız'a Devam Edecek!

Öte yandan Camdaki Kız dizisindeki performansını sürdüreceğini öğrendik. Melisa karakterinin diziye giriş yapmasıyla beraber heyecan iyice artmıştı. Şimdi ise Kanal D dizisinde ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz. Oyuncunun yanı sıra birkaç ismin daha diziye katılması bekleniyor. Reytinglerde rekorları alt üst eden Camdaki Kız, kanalın favori dizilerinden biri olmayı başardı.