Yürek Çıkmazı Dizisine Yeni İsim! Usta Oyuncu Diziye Katıldı!

Yürek Çıkmazı Dizisine Yeni İsim! Usta Oyuncu Diziye Katıldı!

TRT 1'de ekrana gelen Yürek Çıkmazı dizisi herkesi şaşırttı. Dizide yaşanan olaylar ve çok daha fazlasına yer vereceğiz .Sevilen yapıma dair bizleri neler bekliyor? Diziye öyle bir isim katıldı ki duyunca şok olacaksınız. Usta oyuncu artık Yürek Çıkmazı'nda oynayacak.

TRT 1 dizisi Yürek Çıkmazı dizisine katılan oyuncu hakkında bilgi verildi. Son zamanlara damgasını vuran ünlü ismin artık bu dizide oynayacağı belirtiliyor. Diziye dahil olan oyuncu ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Yürek Çıkmazı dizisine katılan isim kim?

Yürek Çıkmazı Dizisine Kim Katıldı?

TRT 1 dizisinde aktif olarak  Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta’nın paylaştığı projede Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır oynamakta. Diziye katılan oyuncu merak ediliyor. Mehmet Aslantuğ'un diziye katıldığı öğrenildi. Başarılı isim, daha önce yer aldığı yapımlarla da kendisini kanıtlamıştı. Mehmet Aslantuğ artık dizide sık sık karşımıza çıkacak.

Yürek Çıkmazı'nda Son Yaşananlar

"Cennet’in ölümüne dair ufak da olsa bir ipucu bulmayı umut eden Zeynep, hiçbir sorusuna cevap alamaz. O sabahı bilen iki kişiden birinin dilleri susmuş, Yılmaz ise konuşmamakta kararlıdır. Öte yandan Zeynep için mahalleye gelen Halil, cenazeden sonra babasıyla bir kez daha karşılaşır. Onlar kozlarını paylaşırken, harcanan yine Birsen olur. Bu da yetmezmiş gibi merdivenden düşerek hastaneye kaldırılır. Herkes bunun bir kaza olduğunu düşünürken, gerçeği öğrenen Halil, başta kendisi olmak üzere, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir karar verir."