Yozgatlılar İstedi Kurtlar Vadisi Oyuncusu Gönül Dağı Dizisine Transfer Oldu!

Yozgatlılar İstedi Kurtlar Vadisi Oyuncusu Gönül Dağı Dizisine Transfer Oldu!

Kurtlar Vadisi dizisinde gösterdiği performans ile bilinen ünlü oyuncu artık Gönül Dağı'nda oynayacak. Başarılı ismin yer alacağı dizide neler yaşanacak göreceğiz. Usta oyuncuları kadrosuna katmaya devam eden TRT 1 Gönül Dağı dizisi, hangi oyuncuyu transfer etti? Diziye kim katılacak ortaya çıktı bile...

Gönül Dağı dizisi, oyuncu transferlerine devam ediyor. Ancak bu transferlerin önemli bir kısmı farklı dizilerden gelen tecrübeli oyuncularla mümkün olmakta. Kimi zaman genç yeteneklerle de anlaştığı görülüyor. Şimdi ise TRT 1'de ekrana gelen diziye Kurtlar Vadisi'nden bir oyuncu katıldı. Peki ünlü oyuncu kim? Kurtlar Vadisi'nde gösterdiği performans ile Polat Alemdar'la birlikte uzun süre ekranda kalmıştı.

Halil İbrahim Kalaycıoğlu Gönül Dağı'nda!

Gönül Dağı'na katılan ismin Halil İbrahim Kalaycıoğlu olduğu açıklandı. Dizide hangi karakteri canlandıracağı merak konusu oldu. Başarılı ismin tecrübesinden tüm dizi ekibi yararlanacak. Böylelikle reytinglerdeki yükselişin devam etmesi planlanıyor. Dizinin hali hazırda kategorilerde birinci olduğu ve rakiplerine fark attığını belirtelim. Kurtlar Vadisi'nde Zülfikar Ağa'ya hayat verirken yeni dizisinde hangi karaktere hayat verecek?

maxresdefault-1.jpg

Mezarcı İlyas'ı Canlandıracak

Mezarcı İlyas karakteri, diziye hızlı bir giriş yapacak. Sonrasında yaşanacak olaylar dizinin hikayesini şekillendirecek. Ancak Ramazan karakterini çok ilginç anlar bekliyor diyebiliriz. Şimdilik diziyle ilgili çok fazla ipucu verilmese de yeni bölümde ortaya çıkacak. İzleyiciler 37. bölümü bekliyor.