Yozgatlılar İstedi Gönül Dağı Dizisine Ünlü Oyuncu Katıldı! Gönül Dağı Dizisi Yeni Oyuncu Kadrosu Tam Liste

Yozgatlılar İstedi Gönül Dağı Dizisine Ünlü Oyuncu Katıldı! Gönül Dağı Dizisi Yeni Oyuncu Kadrosu Tam Liste

Gönül Dağı'na öyle bir isim geliyor ki bu sefer dengeler değişecek. Çünkü dizideki bir gelişme izleyicileri de şaşırttı. Ünlü sanatçının artık TRT 1 dizisinde oynayacağı öğrenildi. Diziye katılan sanatçının ismi nedir? Zaman zaman sinema filmlerinde de oynayan ünlü isim kendini belli etti. İşte oyuncu kadrosuna dahil olan o isim...

Gönül Dağı dizisine önemli bir oyuncu katılıyor. Devlet Sanatçısı unvanıyla bilinen ünlü isim, yıllardır çeşitli sinema projelerinde yer almıştı. Ünlü sanatçının müzikleri günümüzde hala dinleniyor. Kendisi Gönül Dağı dizisinde oynayarak adından söz ettirecek. TRT 1 ekranlarına gelecek dizide nasıl bir karakteri canlandıracağı merak konusu oldu. Anlaşılan o ki bizzat kendisini canlandırması muhtemel. Peki hangi sanatçı diziye katılıyor?

İzzet Altınmeşe Gönül Dağı'nda!

İzzet Altınmeşe, Gönül Dağı dizisine transfer oldu. Ünlü ismin konuk oyuncu olarak diziye katıldığını belirtelim. Yani birkaç bölüm ekranlarda gözükebilir. Ancak sonrasında diziden ayrılması bekleniyor. İzzet Altınmeşe gibi önemli bir sanatçının TRT 1 dizisinde yer alması oldukça mühim gelişmeler arasında. Kendisinin yaşamını ve sanat kariyerini öğrenenler şaşkınlıkla karşılıyor.

Devlet Sanatçısı Unvanını Aldı

1998 yılında Kültür Bakanlığı tarafından aldığı Devlet Sanatçısı unvanı ile adından söz ettirdi. Ünlü sanatçının bu başarısı, yıllar içerisinde ürettiği pek çok parça ile kanıtlandı. Şimdilerde eskisi kadar içerik üretmese de seslendirdiği parçaları ile hayranlarını mest etmeye devam ediyor. İzzet Altınmeşe'nin yakın zamanda Gönül Dağı dizisinde de yine sanatçı kimliğiyle oynayacağı öğrenildi.