Yıldırım Beyazıt Karakterine Kim Hayat Verecek? Ekranlara Yeni Bir Dizi Daha mı Geliyor?

Yıldırım Beyazıt Karakterine Kim Hayat Verecek? Ekranlara Yeni Bir Dizi Daha mı Geliyor?

Tarih dizilerine rağbetin çok olmasının ardından TRT 1ve ATV bu alanda projeler üretmeye devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde tarih dizileri diğer yapımlara göre daha fazla izleniyor. Bundan dolayı kanallar yeni projeleri hakkında açıklama yaptı.

ATV ekranlarının Kuruluş Osman isimli dizisi ilk iki sezonu çok başarılı geçirdi. Dizinin yapımda birçok ünlünün de rol aldığı ve bunlardan birinin de Latif Koru olmuştu. Diziye renk katan oyuncuyu ekranlar karşısında Salvador karakteri ile izlemiştik. Onun yanı sıra Payitaht Abdülhamid dizisinde de Zühtü Paşa rolüyle de hatırladığımız Latif Koru, yeni sezonda TRT ekranına tekrardan dönüş yapacak.

Latif Koru, dizide hangi karaktere hayat verecek?

Latif Koru, dizide hangi karaktere hayat verecek? Tekden Film tarafından hazırlıkları yapılmakta olan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinin çalışmaları da devam ediyor. Dizide yer alacak olan isimlerden birisinin Latif Koru olduğunu duyurdu. Bunun ardından Latif Koru hayranları, oyuncunun hangi karakter ile ekranlara geleceğini merak ediyor. Kanal ve yapım ekibi yetenekli oyuncunun hayat vereceği karakteri açıkladı.

Latif Koru, bu defa Yıldırım Beyazıt olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor!

Latif Koru, bu defa Yıldırım Beyazıt olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor! Latif Koru, Payitaht Abdülhamid ve Kuruluş Osman gibi iki önemli dönem dizisinde rol alan ve yeni sezonda da tercihini yine bir dönem dizisi olarak kullanmış oldu. Latif Koru’nun oynayacağı dizideki canlandıracağı karakter de ortaya çıktı. Oyuncu Latif Koru, TRT 1dizisinde Yıldırım Beyazıt olarak ekrandaki yerini alacak.

Karatay filminde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı

Karatay filminde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 1977 yılı Ankara doğumlu olan oyuncu, ilkokul yıllarından başlayarak tiyatro ile ilgilendi. Televizyona bir program da hazırlayan Koru, Direniş Karatay isimli filmdeki Şuhrab karakteriyle de dikkatleri üzerine çekmişti. Yetenekli oyuncunun yakın zamanda yıldızı parladığı da biliniyor. Latif Koru kısa sürede birçok hayran kitlesine sahip oldu. Yetenekli oyuncunun hayranları merakla yeni dizinin başlaması için adeta gün sayıyor.