Yeni Evlenen Gönül Dağı Dizi Oyuncuları Boşanıyor..

Yeni Evlenen Gönül Dağı Dizi Oyuncuları Boşanıyor..

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'ndaki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Sevilen dizide iki önemli ismin daha ayrılması bekleniyor. Asuman ve Ramazan karakterlerinin boşanacak olması izleyicilerde şok etkisi yarattı. Taner ve Dilek ayrılığından sonra izleyiciler bu vedayı kaldıramayabilir.

Gönül Dağı dizisinde şok eden ayrılıkların sonu bir türlü gelmiyor. Dilek karakterinin ölerek diziden ayrılması şok etkisi yaratmıştı. Öte yandan Taner'i oldukça zor zamanlar bekliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye ilişkin bir detay daha paylaşıldı. Bu sefer oyuncu kadrosundan bir ayrılık mı olacak diye beklenirken ilişkinin biteceği ifade edildi.

Ramazan ve Asuman Ayrılıyor mu?

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Semih Ertürk, Cahit Süvarioğlu ve Hazal Çağlar'ın başrolde oynadığı dizide Asuman ve Ramazan karakteri dikkatleri üzerine çekmekte. Diziden ayrılacaklar kervanına bir isim daha eklenecek. Dolayısıyla güncel detaylar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız.

Sezon Sonuna Kadar Boşanmış Olacaklar!

Sosyal medyada konuşulan bir diğer iddia ise ikilinin sezon finaline kadar boşanmış olacağı yönünde. Aralarının neden bozuk olduğu sorusu ise sık sık sorulmakta. Ancak senaryoya göre hareket edileceği için yakın zamanda gerçekleri öğrenmeyi bekliyoruz. Dizi ile ilgili başka merak ettiğiniz soru var ise yorumlar kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.