Yaz Dizileri Bir Bir Ekranlara Veda Ediyor! Aşk Mantık İntikam Dizisi Zirveyi Gördü!

Yaz Dizileri Bir Bir Ekranlara Veda Ediyor! Aşk Mantık İntikam Dizisi Zirveyi Gördü!

Yaz aylarında ekranlara gelen diziler istenilen reytinglere bir türlü ulaşamadı. Alınan bilgiler neticesinde Aşk Mantık İntikam dizisi kemik izleyici kitlesi ile yoluna devam ediyor. Ayrıca dizi severler hangi projenin final yapacağını merak ediyor.

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi kemik izleyici kitlesi ile yoluna devam ediyor. Bunun dışında cuma akşamları ekranlara gelen Aşk Mantık İntikam dizisi yaz dizileri arasında en çok izlenen yapımların arasında yer alıyor.

Aşk Mantık İntikam dizisi rakiplerini solladı!

Aşk Mantık İntikam dizisi rakiplerini solladı! Aşk Mantık İntikam dizisi romantik komedi yapımı hikayesi dışında oyuncu kadrosu ile de ön plana çıkmayı başardı. Yaz aylarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Aşk Mantık İntikam, her bölümünü ile hayranlarını ekranlara kilitliyor. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi reyting olarak iyi bir seviye de ilerliyor.

Bunun dışında en düşük izleyicinin olduğu dönemde Aşk Mantık İntikam dizisi istenilen reytinglerin üstüne çıktı. 8 Bölümü geride bırakan Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü şimdiden merak söz konusu oldu. Ayrıca Dizide Esra ile Ozan sahnelerindeki kıskançlık izleyiciye eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Aşk Mantık İntikam dizisi izleyicilerden tam not aldı

Aşk Mantık İntikam dizisi izleyicilerden tam not aldı. Dizinin yeni bölümü dışında fragmanı da izleyicilerden tam not aldı. Sosyal medyada sıklıkla gündeme gelen Aşk Mantık İntikam dizisi izleyicilerden de tam not aldı. Dizinin hiç bitmesini istemediğini söyleyen dizi severler, Ozan ve Esra arasındaki atışmalardan da oldukça memnun görünüyor. Aşk Mantık İntikam dizisi 13 Ağustos Cuma günü ekranlara yeni bölümü ile gelecek. Bunun dışında Burcu Özberk ile İlhan Şen uyumu da herkes tarafında çok seviliyor. Esra ve Ozan sahneleri yeni bölümde yaşananlar izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı.