Yasak Elma’ya Yeni Katılan Oyuncu Ömer Kimdir? Ömer Nasıl Bir Rol Alacak?

Yasak Elma’ya Yeni Katılan Oyuncu Ömer Kimdir? Ömer Nasıl Bir Rol Alacak?

Dizinin son fragmanında yayınlanan bilgilere göre ise Emre Dinler Yasak Elma’nın kadrosuna dahil oldu. Peki Emre Dinler hangi karakteri canlandıracak? Emre Dinler Kimdir?

FOX TV’nin vazgeçilmez dizisi olan ve konusuyla dikkat çeken Yasak Elma’nın başrollerini Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’nin paylaşırken yeni oyuncular çıktığı kadar farklı konseptte yer alan başarılı oyuncularda girmeye devam ediyor. Talat Bulut isimli oyuncunun ayrılığı ile beraber kadrodan birçok isim beklenmedik anda ayrılmış ve yeni oyuncular birden dahil edilmişti. En son bölümlerde Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Nilperi Şahinkaya ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu gibi başarılı isimler dizinin kadrosuna geldi. Dizinin son fragmanında yayınlanan bilgilere göre ise Emre Dinler Yasak Elma’nın kadrosuna dahil oldu. Peki Emre Dinler hangi karakteri canlandıracak? Emre Dinler Kimdir?

Emre Dinler Yasak Elma’da!

Med Yapım isimli şirket Emre Dinler’in kadroya dahil olduğunu resmi sosyal medya platform hesabı üzerinden hiç beklenmedik bir anda duyurdu. Kendisini farklı yönleriyle öne çıkaran oyuncu Emre Dinler, Ömer Kurtoğlu isimli karaktere hayat verecek. 15 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 102. bölümde ekranlara gelecek olan Yasak Elma izleyicileri tarafından oldukça merak edilmekte. Ömer karakteri, Hasan Ali’nin Adana’dan bir arkadaşının oğludur. Serseri bir tip ile öne çıkan rol aslında Şahika’dan etkilenecek söylentileri dolanıyor. Bu olacaklar karşısında Şahika nasıl bir tepki verecek merakla bekliyoruz.

MED Yapım imzalı Yasak Elma her pazartesi saat 20:00’de yayınlanıyor.

Emre Dinler Kimdir?

26 yaşında olan başarılı oyuncu, Hatay’da doğmuştur. 1.90 boyunda olan oyuncu boy uzunluğu ile oldukça dikkat çekmektedir. Miss & Mr Model of Turkey isimli yarışmada üçüncü olduktan sonra mankenlik yapmaya başlayarak kariyerine süreklilik getirmiştir. 2018 yılında oyunculuk hayatına Söz dizisi renk katan oyuncu aslında izleyicilerin merakını burada çekmeyi başarmıştır. Son oynadığı dizi olan Sol Yanım dizisinde Barbar karakterini de çok başarılı bir şekilde canlandırmıştır. Oynadığı dizilerden bazıları ise aşağıda ki gibidir;

  • Söz
  • Gülperi
  • Sol Yanım
  • Yasak Elma