Yasak Elma'dan Ayrılması Bekleniyordu! Yasak Elma Diziden Başka Biri Ayrıldı!

Yasak Elma'dan Ayrılması Bekleniyordu! Yasak Elma Diziden Başka Biri Ayrıldı!

Yasak Elma dizisinde ayrılık kararı verildi. Bir oyuncunun diziden ayrıldığı öğrenildi. Kumru karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz için değişen bir şey olmadı. İzleyiciler, beklenmedik bir ismin Yasak Elma'dan ayrıldığını gördü.

Fox TV dizisinde  daha fazla oynamayacak oyuncu kim?

Yasak Elma dizisi, yeni sezonda dikkat çeken hikayelerle izleyici karşısına çıktı. Dizide meydana gelen olaylar sıklıkla tepkiye neden oldu diyebiliriz. Kumru ve Çağatay arasındaki ilişki gün geçtikçe farklı bir noktaya gitti. Yıldız ve Ender de bunu fark ederek bir plan yapmaya hazırlanıyor. Yasak Elma dizisinden ayrılması istenen Kumru karakterinin yerine farklı bir isimin diziye veda ettiği öğrenildi. Peki diziden kim ayrıldı? İşte Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma'ya dair merak edilen sonuçlar...

Yasmin Erbil Diziden Ayrılıyor!

Yasmin Erbil'in Fox TV'deki performansı beğenilmedi. İlk deneyimini yaşayan oyuncu için senaryoda yer gözükmüyor. Canan karakterine hayat veriyordu ve birkaç bölüm oynadı. Ancak önümüzdeki hafta oyuncu ile ilgili herhangi bir gelişme yaşamayacağız. Üstelik oyuncunun apar topar diziden ayrılması izleyicileri şok etti.

Kumru Oynamaya Devam Edecek

Öte yandan Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz, başarılı performansını sürdürecek. Oyuncunun dizinin enleri arasına girdiği ve şu an ayrılmaması gerektiği vurgulanıyor. Dizide oyuncuyla ilgili merak edilen pek çok detay ortaya çıkacak.