Euro 38,20 %0,13
Dolar 34,13 %0,08
Sterlin 45,69 %-0,14
Altın 2.915 %0,06

Yasak Elma'da Kumru Sahnesi Çok Güldürdü! Otobüse Nasıl Binileceğini Bilemedi!

Fox TV dizisinde neler yaşanıyor? Kumru'nun otobüse bindiği ve akbille cebelleştiği sahneler çok güldürdü. Sevilen oyuncunun karakterini çok iyi canlandırdığı görülüyor. Öte yandan dizinin son bölümünde tam olarak neler yaşandı? Güncel gelişmeler ve dahasını sizlere iletiyor olacağız.

Yasak Elma

Yasak Elma dizisi yeni bölümünde Kumru'nun otobüse binmeye çalıştığı sahneler güldürdü. Akbili nasıl kullanacağını bilmemesi ve o halleri çok tatlı karşılandı. Başarılı oyuncu Biran Damla Yılmaz, rolünü çok iyi oynadı.

Kumru'ya Çok Güldüler

Biran Damla Yılmaz'ın oynadığı sahne büyük ses getirdi. İzleyicilerin beğenisini kazanan oyuncu, farkını ortaya koydu. Dolayısıyla ünlü ismin canlandırdığı Kumru karakteri, bir kez daha sempati toplamayı başardı. Peki ya dizinin yeni bölümünde başka neler yaşandı? Son zamanlara damgasını vuran detaylarla birlikte merak edilenler tek tek yanıt bulacağa benziyor.

Son Bölümde Neler Oldu?

"Doğan ve Ender, Zeynep ve Engin’in nişanlanmasının şaşkınlığını yaşarlarken Ender, Yıldız’ın yalanını ortaya çıkarmaya çalışır. Kumru yeni tanıştığı doktor Selim’i beğenerek, kendini farklı biri gibi gösterir. Ender, Doğan’ı kazanmak için nihai çözümü bulur."

Yazar: Admin
<