Yasak Elma'da Gergin Anlar Başladı! Resmen Deprem Etkisi Yarattı!

Yasak Elma'da Gergin Anlar Başladı! Resmen Deprem Etkisi Yarattı!

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde alınan sert karar izleyicileri bir hayli sevindirdi. Dizinin yeni bölümünde Çağatay ve Yıldız arasındaki her şey noktalandı. Yıldız, evlilik yüzüğünü Çağatay’ın eline vererek bundan sonra mahkemede görüşeceklerini söyleyip boşanmak istediğini açıkladı.

Yasak Elma dizisinin 118. yeni bölüm fragmanında yer alan diyaloglar izleyicileri bir haydi sevindirdi. Dizinin gidişatının belli olmasının ardından Çağatay ve Yıldız arasında tartışmalı bir boşanma süreci başlayacak. Yıldız eşinin yasak aşkını herkesin önünde ifşa ederek Çağatay ve Kumru’dan İntikam aldı. Bu olayın ardından Çağatay barışmak için her fırsatta Yıldız’a adım attı. Net ve sert bir karar alan Yıldız ise artık Çağatay ile birlikte olmak istemediğini söyledi. Bunun ardından Kumru, Çağatay’ı suçlayarak onu zor durumda bırakmaya devam ediyor.

Yasak Elma dizisi bomba gibi bir bölümle geliyor

Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay bu dönemde en çok öne çıkan isimlerin başında yer alıyor. Yetenekli oyuncu sergilediği performansı ile de dizinin birinci olmasına ön ayak oluyor. Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanında Yıldız artık eskisi gibi olmayacağını söyleyerek herkesi karşısına alma kararı aldı. Bunun ardından dizinin yeni bölümünde Kumru ile Yıldız'ın karşılaşma anı ise büyük bir kavgaya sebebiyet verecek. Yasak Elma dizisinin hikayesinin geldiği bu nokta ise izleyicileri bir hayli memnun etti. Reytinglerde de çok iyi bir başarı elde eden Yasak Elma dizisi iki haftadır tüm kategorilerde birincilik elde etti. Aynı şekilde FOX TV'de yasak Elma dizisinin 5. sezonundan son derece mutlu olduğunu belli ediyor.

Üç Kuruş isimli dizinin ise 1 Kasım'da ekranları geleceği ortaya çıktı. Bunun dışında Alparslan isimli dizide 8 Kasım günü izleyici karşısına çıkacak. Bu durumda yeni diziler ile birlikte Yasak Elma dizisinin birincilik mücadelesi de devam edecek. Yasak Elma dizisinin kemik izleyici kadrosu 118. bölümde neler yaşanacağını da şimdiden merak ediyor.