Yasak Elma'da Beklenmedik Ayrılık Kararı! Yasak Elma Dizisinde İpler Kopuyor..

Yasak Elma'da Beklenmedik Ayrılık Kararı! Yasak Elma Dizisinde İpler Kopuyor..

Kumru ve Çağatay yakalandıktan sonra Yıldız'ın ayrılık hamlesi gündeme oturdu. Eda Ece'nin canlandırdığı karakter Yasak Elma'dan ayrılacak mı? Diziden ayrılması beklenen isim Biran Damla Yılmaz'dı. Peki dizide Enver ile Yıldız arasındaki sorun ne? Fox TV Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde bazı olaylar yaşandı...

Yasak Elma dizisinde aldatma olayının hemen ardından Yıldız'ın değişimine tanıklık etmişti. Yıldız, artık kendi yoluna bakmak istiyor. Kumru ve Doğan'a karşı da önemli bir hamlede bulunacak. Ayrıca Enver ile birlikte hareket ederken ikili arasında büyük bir problem ortaya çıktı. Enver, Kumru ile görüşmeye devam edince Yıldız bunu fark etti. Artık restini herkese çekti ve bundan sonra yalnız başına olacağını söyledi.

YILDIZ REST ÇEKTİ!

Yıldız, aldatıldığını öğrendikten sonra çok değişti. Daha soğukkanlı şekilde davranarak elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışmalara başladı. Bundan sonraki süreçte Enver ile olan ayrılığının yanı sıra Çağatay'dan da intikam almak için çeşitli hamlelerde bulunacak. Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız karakteri ilgiyle takip ediliyor. Dizinin son haftalarda en çok konuşulan karakteri diyebiliriz.

KUMRU DİZİDEN AYRILACAK MI?

Ortalığı kasıp kavuran Kumru karakteri diziden ayrılır mı merak edilmekte. Çünkü Biran Damla Yılmaz'ın eşsiz performansı artık burada son bulabilir. Beklendiği gibi Çağatay ve Yıldız aşkı sona erdi. Ancak çeşitli söylentilere göre Kumru'nun rolü daha yeni başlıyor. Bu yüzden oyuncuyu bir süre daha ekranlara izlemeyeceği devam edeceğiz.