Yasak Elma Senaryo Değişince Diziye Kötü Haber Geldi! Kabak Tadı Vermeye Başladı!

Yasak Elma Senaryo Değişince Diziye Kötü Haber Geldi! Kabak Tadı Vermeye Başladı!

Yasak Elma dizisinin son zamanlarda eski reytinglerine ulaşamaması dikkat çekti. İzleyiciler senaryonun değiştiğini ve dizinin gidişatının hiç de iyi olmadığını düşünüyor. Peki Yasak Elma dizisinin reytingi azalıyor mu? Dizide neler yaşanıyor?

Yasak Elma dizisinin son zamanlardaki reyting düşüşü gerçekten hayret ettiriyor. İzleyenler dizinin reyting düşüşünden ötürü final yapmasını istemediği için diziyi televizyondan seyretmeye teşvik ediyor. Sosyal medyadaki gayretleri bu yönde. Ancak dizinin düşüşü bir türlü önlenemedi. Peki Yasak Elma dizisi bu düşüşün önüne geçmek için neler yapıyor?

Dizinin Reytingleri İyi Gidiyordu

Yasak Elma dizisinin bundan birkaç ay önceki performansı gayet iyiydi. Yüksek reyting alan birkaç diziden biri de Yasak Elma idi. Ancak gelinen noktada sevilen diziyle ilgili yeni gelişmelere imza atıldı. 

Barış Kılıç Karakteri Diziye Dönmüştü!

Barış Kılıç karakterinin diziye dönmesi oldukça önemli gelişmelerin yaşanmasına yol açtı. Ancak reytingi düzeltecek kadar da büyük bir değişim yaşanmadı. Yine de izleyiciler Barış Kılıç karakterinin dizide olması gerektiğini düşünüyor. Yasak Elma'nın son bölümüne bu kadar az reyting gelmesinin farkı bir nedeni var.

Yasak Elma Senaryosu Keyif Vermiyor!

Yasak Elma'yı izleyenler eski heyecanın kalmadığını söylüyor. Dizideki olayların heyecan vermediğinden ötürü izlenmediği de önemli iddialar arasında. Bu nedenle senaristlerin bir an önce diziye renk katacak bazı olaylara yer vermesi şart. Gerek konuk oyuncu ve gerekse çeşitli değişimlerle bunu sağlamaları mümkün. Bu noktadan sonra senaristlere büyük iş düşüyor. Çünkü oyuncular ellerinden gelen en iyi performansı göstermelerine rağmen dizi bir türlü belli bir reyting seviyesinin üzerine çıkamadı.

Yasak Elma Sezon Finali Ne Zaman?

Yasak Elma dizisi de tıpkı diğer diziler gibi sezon finali yapacak. Ancak ne zaman sezon finali yapacağı konusunda kesin bir bilgi verilmedi. Bu nedenle büyük bekleyiş sürüyor. Dizinin yakın zamanda yayın hayatına sezon arası vermesi gündeme gelecek. Şimdilik dizilerin yeni bölümleri peş peşe yayınlanıyor. 

Rakipleri Onu Geçmeyi Başardı!

Rakip dizilere baktığımızda Yasak Elma'yı geçen pek çok dizi görüyoruz. Ortalama ve hafif düşüşe başlayan reytinglere sahip olduğundan ötürü Yasak Elma dizisinin izlenme oranları için pek de umut verici gelişmeler yaşanmıyor. Önümüzdeki haftalarda dizide köklü değişikliklere rastlayabiliriz. Ender karakterinin diziden ayrılacak olması da diziyi olumsuz etkileyebilir.