Yasak Elma Sahnesine Büyük Tepki Geldi! Hemşireler Bu Sahneye İtiraz Etti!

Yasak Elma Sahnesine Büyük Tepki Geldi! Hemşireler Bu Sahneye İtiraz Etti!

Yasak Elma dizisinde neler oluyor? Fox TV'deki diziye ilişkin merak edilenler tek tek ortaya çıkmakta. Hemşirelere yapılan saygısızlık büyük ses getirdi. HemSen, yaptığı açıklamada Yasak Elma'ya tepkisini belli etti.

Yasak Elma dizisindeki güncel gelişmeler tek tek ortaya çıkıyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye ilişkin neler bilmekteyiz? Son zamanlara damgasını vuran diziye dair bilinmeyenler açığa çıkacak.

Hemşireye Çay Getirtti!

Doktorun hemşireye çay getirme sahnesi büyük dikkat çekti. Bu haberden sonra herkes şaşkınlıkla karşıladı. Dolayısıyla bu noktada Hemşire Ebe ve Sağlık Memurları Sendikası tepkisini gösterdi. HemSen'den gelen açıklamada aşağıdaki sözlere yer verildi. Öte yandan sosyal medyada da hemşireler büyük tepki gösterdi.

“Hemşirelik mesleği; temelinde insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir. Hemşire kimsenin getir götürünü yapmakla sorumlu değildir. Yasak Elma’da yayınlanan sahne, hemşirelik meslek onuruna yapılmış büyük bir saygısızlıktır.”

Özür Mesajı Yayınlanacak mı?

Yasak Elma'daki bu sahneye ithafen bir özür mesajı yayınlanacak mı merak ediliyor. En kısa sürede yapımcı şirketten bir açıklama gelmesi bekleniyor.