Yasak Elma Oyuncusu Evleneceğini Duyurdu! Yasak Elma'da Ortalık Karıştı..

Yasak Elma Oyuncusu Evleneceğini Duyurdu! Yasak Elma'da Ortalık Karıştı..

Fox TV'deki dizinin yeni bölümü çok konuşulacak. Çünkü Eda Ece sosyal medyadan yeni bölümü ifşaladı. Yaptığı paylaşımda Yasak Elma dizisinde neler yaşandığı ortaya çıktı. Evlilik sahnesi şimdiden ekranlara damgasını vuracak. Peki Çağatay ile kim evlenecek? Yıldız ve Kumru arasındaki çekişme sürüyor.

Yasak Elma dizisinde Çağatay ve Yıldız'ı boşanmasıyla beraber Kumru karakteri daha fazla ön plana çıkmıştı. Hatta Çağatay Kumru'ya evlenme teklifi dahi etti. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Yıldız ikisini de bastı ve hadlerini bildirdi. Şimdi ise dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı konuşuluyor. Yıldız Ece'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşım bizlere tüm gelişmeleri aktaracak.

Eda Ece Paylaştı!

Eda Ece'nin yaptığı paylaşımda görülen o ki Yıldız ile Çağatay tekrar evlenecek. Nikah şekerlerini paylaşmasıyla birlikte ikili arasında tekrar evlilik olacağı konuşuluyor. Bu durum seyircilerin hoşuna gitti. Çünkü Yıldız, kesin olarak zafer etmeden Çağatay'ı bırakmamalıydı. Dizide sevilen karakterin sağlam bir intikam almasını isteyen pek çok kişi bulunuyor. Yıldız'ın içine düştüğü durumdan nasıl kurtulacağı ve üstesinden geleceği merak edildi.

Kumru Setlere Dönecek

Damla Biran Yılmaz'ın henüz karantinada olduğu belirtildi. Karantina süresi bittikten sonra testi negatif çıkar ise Kumru karakterini setlerde görebileceğiz. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Oyuncunun sahnelerini önceden canlandırması nedeniyle Fox TV Yasak Elma dizisi çekim arası vermeyecek.